Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la România TV că zilele lui Florin Cîțu în fruntea Guvernului sunt numărate. Social democratul a mai spus că există posibilitatea ca PSD să preia Guvernul, dar nu exclude posibilitatea alegerilor anticipate.

Marcel Ciolacu a declarat marți că moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu are șanse mari să treacă, mai ales după evenimentele de la moțiunea simplă care l-a vizat pe ministrul Cristian Ghinea. El a subliniat că a avut întâlniri cu partenerii sociali și așteaptă modificările pe care aceștia le doresc.

”Știți cum spun românii: începe să se strângă lațul! Am discutat cu alți parlamentari care nu sunt din PSD pentru a vota această moțiune. (...)"

Integral pe CapitalComentarii

Votant USR PLUS Pe noi nu ne intereseaza problemele tarii. Noi suntem preocupati numai de drepturile poponarilor si de aducerea de negrii emigranti (cat mai multi) in Romania. Traisca Noua Ordine Mondiala!

16 iunie 2021 9:34

noi Capitala cand era Primar dna. Firea, ajunsese sa semene cu un mic Paris: parcuri minunate, lacurile asanate si curatate, spatiile verzi ingrijite, fara gunoaie pe strazi, transport in autobuze noi si aerisite, pietele o placere sa faci cumparaturi....priviti, acum, ce lada de gunoi e Capitala, sub primarul USR/PLUS de doi bani gauriti, sect.1 distrus de dementa Clotilda USR/PLUS, asisderea sect.2 paragina sub Mihaiu USR/PLUS. Derbedeii si repetentii au pierdut si banii UE pt redresare - prostul prostilor Ghinea, unde l-au gasit USR/PLUS, cu lumanarea sa fi cautat unul mai prost...escroci, fraudatori de voturi, smenari de joasa speta "guvernul meu".

16 iunie 2021 5:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.