Aproximativ 200 de tone de deşeuri au fost oprite de autorităţi la intrarea în ţară, în ultimele 24 de ore, a declarat, marţi, comisarul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

"Azi vă arăt câteva cifre despre ce înseamnă combaterea criminalităţii de mediu, atunci când comisarii sunt dedicaţi şi nu direcţionaţi. E vorba de comisariatul Constanţa al Gărzii de Mediu, unde săptămâna trecută colegii au rupt norma.

Tot în context, în ultimele 24 de ore Garda de Mediu, împreună cu Vama, Jandarmeria şi Poliţia de frontieră, au oprit intrarea în ţară a aproximativ 200 de tone de deşeuri", a scris Octavian Berceanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean Si altii sunt de acord - interzicere totala, indiferent de argumente (materie prima......), a intrarii tuturor tipurilor de deseuri in tara.

16 iunie 2021 4:46

x Criminalitatea de mediu, a ingropat Romania in deseuri si gunoaie, este un razboi impotriva Tarii, trebuie ca Johanis sa intervina cu promulgarea urgenta de Legi de interzicere totala a importurilor de deseuri.

15 iunie 2021 20:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.