Toată presa dîmbovițeană a trîmbițat întîlnirile lui Klaus Iohannis cu Joe Biden, de parcă sibianul ar fi fost pe post de Marilyn Monroe la Summit-ul NATO. Cu doi ani în urmă, Klaus Iohannis ne vindea aceeași gogoașă emoționantă chiar înainte de a-și lua zborul de la București spre aport-ul dat de președintele Trump:

”Voi reitera invitația către președintele Trump să vină în România, el are permanent această invitație”.

Nu știu dacă președintele își mai aduce aminte de această căciuleală turistică! Oricum, Donald Trump a ignorat-o. Așa că a venit vremea unei întîlniri cu un alt președinte american. Și a unei alte invitații tot ca un praf în ochi.

”Am avut două discuții scurte cu Președintele Biden, nu una. Prima a fost chiar la început, unde împreună cu Președintele Duda am ținut să îl salutăm pe Președintele Biden, să ne exprimăm mulțumirea față de prezența domniei sale în Summitul B9. A fost o prezență consistentă, a avut un discurs foarte solid, vă amintiți cu siguranță. Și, evident, am dorit să ne asigurăm că în continuare avem un parteneriat strategic foarte solid și că avem întreaga atenție a Parteneriatului Strategic Statele Unite ale Americii pentru Flancul Estic. (...)"

Integral pe CotidianulComentarii

ciclop singurul lucru care va ramane in urma actualului presedinte :"primul presedinte navetis " !! in rest: " nula as nula , 0-0 "- , cum spun vecinii nostri de la sud !!

17 iunie 2021 14:22

Ecce Kurrupt Eu ecce poponar din tată în fiu și poponaut cu arianusul franjurat de când mă știu. Eu ecce Paulus Sfinckterianus Wurst Poponarius Poponauticus și am aprobat acest mesaj al meu care e un pârț umed. Cu respect, Friedrich Preputzius Hemoroidus Sfinckterianus Limbrikus Gonoreicus Poponauticus Wurst von Paulus, adică pe scurt Paulus Sfinkterianus alias Kuminecăturile Gemene

17 iunie 2021 0:57

Atenție! Cornel Nistorescu pute a căcat. Vă spun eu cu toată convingerea, adică Eu, Ion Cristoiu, Maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei neo-marxiste de căcat.

17 iunie 2021 0:54

Ecce Kurrupt Șederea part time a lui Klaussfinkter Wurst Johannis la Cotroceni poate fi sumarizată perfect cu o singură imagine: Repetentul singur la Masa Tăcerii. Așa arată Incompetența. Impostorul care se duce și dă tot din casă, evident deoarece nu dă din ce-i a lui, și la care nu vine nimeni să-i ceară nimic...

16 iunie 2021 9:34

Muie Nistorescu Un gunoi de om este acest imputit de securist turnator Nistorescu.....postaci imputiti Psd-isti pun botul la minciunile lui..Psd cancerul politici romanesti..

16 iunie 2021 5:59

x 2:45 Asa, si ? Ce-i faci bai, psihopatule drogat, "bolsevicului" tau depistat, il pupi in k....r

16 iunie 2021 5:18

gaozar bolsevic depistat: 20:49

16 iunie 2021 2:45

noi Ne kakam pe "parteneriatele strategice" din capul lu' Johanis, ce profit avem noi, din aburerile lu' Johanis, nimic, vorbe goale, scumpiri la electricitate, la alimente, la case, la medicamente, somaj, gunoaie in Bucuresti, banii de la UE pierduti.

15 iunie 2021 20:49

Cornel Nistorescu, vechiul securist? Nu, merci. .

15 iunie 2021 20:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.