Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că în următoarea ședință a Consiliului Local va propune rezilierea contractului cu Romprest. În Sectorul 1, facturile de salubrizare stradală prezentate de firma de salubrizare în 2020 (excluzând serviciile prestate de terți) se ridică la 165 milioane lei fără TVA, de peste 8 ori mai mult decât la Oradea, potrivit unei analize comparative prezentate de Armand. Același document arată că pe kilometru pătrat costul anual al salubrizării stradale în Sectorul 1 ajunge la 2,42 milioane lei, adică de 14 ori mai mult decât în Oradea.

Clotilde Armand a anunțat marți că în viitoarea ședință de Consiliu Local va propune rezilierea contractului de delegare cu Romprest și spune că are nevoie de votul consilierilor USR-PLUS, PNL, PSD și PMP.

Integral pe HotnewsComentarii

xyz Dementa Clotilda, daca i-ar reusi schema cu "rezilierea" contarctului cu Romprest, dementa are pe maneca un contract cu o firma franceza, de 3 ori mai scump decat cel cu Romprest. Si, mai prost, caci frantuzul va invinovati pe locuitorii sect.1 de toate gunoaiele, care, vor continua sa zaca pe strazi. Care dintre consilierii sect.1, ar putea sa fie atat de fraier sa aiba incredere in derbedeoaica si hoata de voturi, Clotilda ?!

16 iunie 2021 8:32

Contribuabilul iar noi propunem să sta în genunchi!

16 iunie 2021 8:11

Tap degenerat Xyz, nu cred ca exista un prostanac mai mare decat tine pe acest pamant

15 iunie 2021 22:00

xyz Dementa Clotilda, daca i-ar reusi schema cu "rezilierea" contarctului cu Romprest, dementa are pe maneca un contract cu o firma franceza, de 3 ori mai scump decat cel cu Romprest. Si, mai prost, caci frantuzul va invinovati pe locuitorii sect.1 de toate gunoaiele, care, vor continua sa zaca pe strazi. Care dintre consilierii sect.1, ar putea sa fie atat de fraier sa aiba incredere in derbedeoaica si hoata de Clotilda ?!

15 iunie 2021 19:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.