Președintele american, Joe Biden, a încheiat unul dintre „fronturile” deschise de predecesorul său, după întâlnirea cu liderii Uniunii Europene marți și stabilirea unui „armistițiu” în disputa transatlantică privind subvențiile pentru aeronave, relatează Reuters.

Citându-l pe poetul irlandez W. B. Yeats, la sosirea sa la primul său summit UE-SUA în calitate de președinte, Biden a spus că lumea se află în schimbare și că democrațiile occidentale trebuie să lucreze împreună.

„Lumea s-a schimbat, s-a schimbat cu totul”, citând din Poemul „Easter 1916” și făcând referire la temele principale ale vizitei sale în Europa – ascensiunea Chinei, pandemia de coronavirus și criza climatică.

Integral pe Digi24Comentarii

Ecce Kurrupt Marioneta prezidențială a kuriștilor americani de fapt ce zice foarte clar de fiecare dată când se beșește incontinent la fiecare ședință ecce că numele unui președinte ecce irelevant iar nemuritoarea putere de scremere a Axei Kurcubeului ecce kuriștii uniți din toate țările democrăcănate care puși grămadă ar fi atins masa critică. Adică carevasăzică lumea s-a schimbat la sfinkterul din față. Nu kuriștii are franjuri la gaura arianusului. Arianusul are acum oameni pe post de franjuri...

15 iunie 2021 20:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.