Președintele Klaus Iohannis va efectua în perioada 16-17 iunie 2021 o vizită de stat în Republica Estonia, anunță Administrația Prezidențială a României.

Președintele Klaus Iohannis va efectua în perioada 16-17 iunie 2021 o vizită de stat în Republica Estonia, a anunțat, marți, Administrația Prezidențială a României.

Președintele Iohannis va merge în capitala Estoniei, Tallinn.

După cum se știe, atât România cât și Estonia se află pe Flancul Estic al NATO și sunt printre țările cele mai vulnerabile, din cauza poziției lor geografice și a potențialului militar insuficient, în cazul unei agresiuni din partea Rusiei.

Președintele României va avea consultări politice cu președintele Republicii Estonia, Kersti Kaljulaid. De asemenea, șeful statului român va avea întrevederi cu prim-ministrul Estoniei, Kaja Kallas, precum și cu președintele Parlamentului eston, Jüri Ratas.

Integral pe România LiberăComentarii

ion Fi-ti-ar flancul estic al drak', Geaca Rosie, in ce bagi Tara, bai, neomule, romanii mor de boli si saracie, orasele sub mizerie si gunoaie, spitale infectate unde se moare cu zile--- si, tu te guduri ca o cotarla, scheauni, pe langa imbuibatii astia, ca tot ii doare-n koor de Romania si de romani.

16 iunie 2021 5:42

Ecce Kurrupt Și nu, Klaussfinkter Wurst Johannis nu face salutul cu mâna în poziția greșită. Repetenții de data asta nu numai că are franjuri multicolori la arianus dar și salutul ecce profund schimbat. De data asta Axa sigur va învinge deoarece ecce zisă a Kurcubeului, adică carevasăzică toate specimenele Homo Superior ecce egale și strânge din buci la unison. Astfel vor strivi bocancul bestiilor roșii pe care Futin îl poartă cu o oarecare stângăcie. Unii zice că micul Futin s-ar fi împiedicat în copilărie când se juca de-a v-ați ascunselea și și-a rupt ceva undeva, de atunci purtând urma unui handicap foarte asemănător cu cel al kuriștilor... Kuriștii însă zice că bestia ucigașă doar se preface și că nu ar fi nicicum neprihănit ca ei care ecce neprihăniți ca majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a rușilor de altfel.

15 iunie 2021 18:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.