Primul meci de pe Național Arena, din cadrul Europeanului, Austria – Macedonia de Nord 3-1, ne-a arătat că la tribuna I era umbra lui Ceaușescu, manevrată de Federația Nicolae Ceaușescu de Fotbal și prietenii săi, “Securitatea” sau SECHIURITATIA, cum spuneau americanii în documentarele din anii 90.

Federația Română de Fotbal funcționează în concordanță cu sistemul, care nu e foarte schimbat la origini, provine din aceeași ramură a comunismului, doar termenii diferă și vocabularul. Deși, dacă îi iei la bani mărunți pe angajații FRF, în mulți dintre ei vei găsi substanțe comuniste și mentalități care l-ar face pe Karl Marx să exulte: “Da, voi sunteți comuniștii perfecți!”.

La primul meci de Euro, organizat pe Național Arena, un meci de genul Concordia Chiajna – CS Afumați, adică Austria – Macedonia de Nord, marile glorii ale fotbalului românesc, ambasadorii Euro din România, legendele, toți cei care ne-au scos pe străzi în anii 90 de bucurie, au primit bilete la tribuna a II-a.

Integral pe GSPComentarii

ciclop ce mare serviciu au facut tarii, "au batut mingea" , si-au facut sumele de bani pentru punga lor , unii au mai facut si puscarie de cinstiti ce au fost !! mare suparare , o sa punem doliu la faras si la mop.!!! Prea ii faceti "zei cu crampoane "

15 iunie 2021 17:27

As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

15 iunie 2021 14:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.