În orice partid politic există diferite grupări care se luptă pentru putere. Grupările se formează în funcţie de tipurile de interese, fie ele politice, economice sau personale, precum şi în funcţie de afinităţile ideologice. La Bacău avem însă o noutate: o reţea de brokeri care încearcă să facă jocurile în USR PLUS.

Florentin Iftime (fost preşedinte al USR Oneşti şi consilier judeţean), şeful unei reţele de brokeri din judeţul Bacău, s-a pliat împreună cu colegii săi de business pe structura USR. Brokerii din Bacău au intrat în numeroase filiale locale din judeţul Bacău, ajungând chiar să preia controlul unora dintre ele.

Florentin Iftime şi-a folosit poziţia de şef al reţelei din judeţ pentru a-i convinge pe ceilalţi brokeri pe care îi coordonează să se implice în USR PLUS şi ulterior să acţioneze pentru preluarea unor filiale. Potrivit unor surse politice, în prezent, reţeaua controlată de Iftime face presiuni atât pe membrii din vechiul USR, cât şi membrii din vechiul PLUS, încercând să obţină cât mai multe funcţii de conducere în noua structură comună ce va reieşi după alegerile interne din filială.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.