Victor Ponta consideră că autoritățile au avut o atitudine indiferentă față de organizarea meciului de Euro 2020, care a avut loc pe Arena Națională. Acesta a criticat faptul că invitați de prestigiu din lumea sportului, precum Gică Hagi, au fost așezați în tribuna a doua, în timp ce politicienii au ocupat locurile tribunei întâi.

”Dumneavoastră vorbiți despre faptul că Gică Popescu sau Gică Hagi nu au avut loc în tribuna oficială, dar haideți să ne întoarcem, e dureros, dar dacă nu vrem să vorbim despre ce doare nu se întâmplă nimic. Noi, România, pe Gică Popescu l-am băgat în pușcărie. E plină România de hoți, de violatori, de corupți, de șpăgari, dar noi l-am băgat pe Gică Popescu. Atunci când eu m-am dus la Traian Băsescu și -am spus că îi fac propunerea pentru grațiere, având în vedere ce a făcut pentru această țară. Mi-a spus ”nu, că sar ăștia pe noi”. Știți care ăștia? Ăștia care sunt acuma în tribună.

Vreau să vă spun două lucruri care, într-adevăr, m-au supărat ieri. În primul rând, am fost în oraș cu familia în centru, i-am filmat pe suporterii macedoneni, austrieci, mi-a crăpat mie obrazul de rușine. Erau numai maldăre de gunoaie în centrul orașului. (...) Avem și noi o ocazie să ne arătăm. O rușine națională. Domnul Nicușor Dan m-aș fi așteptat să zică dom'le, într-un oraș sufocat de gunoaie nu pot să mă duc la stadion. (...)

Oamenii ăștia nu au nicio legătură cu Campionatul European. (...) Nu îi interesează absolut deloc. (...) E un moment de care trebuie să profiți.”, a spus Victor Ponta la Sinteza Zilei.


Comentarii

GIcă Hagi Atenție! Vorbește Victor Ponta bășindu-se pe gură. Victor Ponta, cel care ca premier de guvern PSD împreună cu guvernul lui e responsdabil pentru 25% din datoria externă a României, adică cele 30 de miliarde euro cu care acest Victor Ponta, o adevărată Rușine Națională a înglodat România în alte datorii externe în numai 3 ani de mandat de guvernare. Cine mama dracului în afară de Antena Șanț îl mai bagă în seamă pe acest Victor Ponta, Rușinea României?

15 iunie 2021 22:04

ion 22:29 si 11:43 Jeg esti tu, cu jegurile pe care le reprezinti - Nicusor Dan, Clotilda sobolaneasca, Mihaiu sect.2, Ghinea paguba Romaniei si Prostul prostilor, Catu repetent, femeia aia de la Sanatate care da cu fuga - la intrebarile medicilor despre salarii, Voiculescu escroc, Barna hot de bani europeni, Ciolos de haoleu! si tot "guvernul meu" al lu' Geaca Rosie.

15 iunie 2021 12:41

ion pt.22:29 Jeg esti tu, cu jegurile pe care le reprezinti - Nicusor Dan, Clotilda sobolaneasca, Mihaiu sect.2, Ghinea paguba Romaniei, Catu repetent, aia de la Sanatate care da cu fuga - la intrebarile medicilor despre salarii, Voiculescu escroc, Barna, Ciolos si tot "guvernul meu" al lu' Geaca Rosie.

15 iunie 2021 6:15

Jegul de Ponta Dar despre hoti ,corupti si spagari vb de Psd-'ul care l-ai condus.ca un hot esti si tu inca unul mare..

14 iunie 2021 22:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.