Cine n-are o iluzie de care să se agațe a cam încurcat-o! Trăim zile proaste, cu miros de găinaț. Pe alocuri, lucrurile stau și mai rău. Pute a cocină. Unii se ușurează în mijlocul pieței publice, își dau drumul în guvern, pîrțuiesc în fața camerelor de luat vederi sau în Parlament. Și în ciuda faptului că pute ucigător, niște netoți ne presează să credem că ne scaldă în parfum, că știința lor de carte salvată în oul lor de bibilică este salvarea nației. O mică oaste de nemernici cu tupeu de lup flămînd se aruncă pe instituții, pe adevăruri, pe legi, pe banii publici, chiar și pe bunul simț.

Un rahat de ministru, vai de capul lui pătrățos, își permite să spună că intenția noastră (a USR-ului) este ca ”românii” (cuvînt batjocorit în toate discursurile politice, folosit pe post de licoare dulce pentru turnat în urechile telespectatorilor) să iasă la pensie ”cu picioarele înainte”. În loc să se ascundă, în loc să fie luat cu pietre, în loc să fie dat afară, nemernicul acesta vine în parlament cu tupeul său de bulevard și își dă drumul cu obrăznicie ca vrabia care se căcățește pe pălăria academicianului.

Integral pe CotidianulComentarii

xyz 9:08 Nazistul de serviciu - ametit de praful tras pe nas, si in lipsa de argumente reale, arunca lozinca invatata de la criminalul Adolf Hitler, aia cu "bolsevicii" - oricine se opune nenorocirilor comise de adunatura rezistaca USR/PLUS/PNL este taxat cu "bolsevic"....de mirare ca, nazistul de serivicu nu propune niscaiva lagare cu gazare de dusmani ai adunaturii sus-citate.

15 iunie 2021 10:23

je, militant PSD online Noi postacii bolșevici visăm să fim sodomizați de însuși d-l Dragnea. Avem noi un fetiș pentru băieții răi.

15 iunie 2021 9:08

U$R=P$D Detest bolșevicii. Partea proastă e ca guvernarea PNL/USR/UDMR are și ministri leneși și incompetenți, cum e acest Ghinea. Mș întreb de ce a lăsat post de europarlamentar cu 10.000 de euro salariu pt post de ministru (remaniabil) plătit cu doar 4.000 de euro? Oare nu ca să fure la greu prin trainguri platite cu 41.000 de euro, etc. Doar pt consultanță vis-a-vis de legea pensiilor in PNRR sunt alocate 40 de milioane de euro...

15 iunie 2021 8:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.