Deputatul PSD Daniel Suciu le-a transmis miniştrilor USR că în prezent sunt mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi decât erau în 2016. El a acuzat că, prin PNRR, coaliţia de guvernare vrea să continue „jaful şi furtul din bani europeni”.

Social-democratul Daniel Suciu a afirmat că nu este „nicio onoare şi plăcere” să îi privească în ochi pe miniştrii de la USR.

„Domnilor miniştri de la USR sunteţi mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi acum decât eraţi în 2016. Asta e o realitate. Domnilor miniştri de la USR, nu e nicio onoare şi plăcere să vă privim în ochi. Veniţi acum cu nesimţire şi vă lăudaţi cu munca noastră. Mă bucur domnule Barna că aţi venit la acoperire, nu-i aşa? Prin PNRR vreţi să continuaţi jaful şi furtul din bani europeni. Asta vreţi să faceţi. Voi vorbiţi că noi ne uităm ca maimuţa la algoritmi?

Integral pe AdevărulComentarii

Eh! PSD-ul nu se uită ca maumuța la algoritm, să fie clar! PSD-ul se holbează ca șobolanul la căcat! Adică, după ce că PSD din 1990 până azi a înglodat România în datorii externe de 85 de miliarde euro în toate guvernările lui de căcat, acum chiar dacă ăia de la USR sunt ceva mai profani din punct de vedere politic, asta nu înseamnă că sunt și proști sau incompetenți. Că de exemplu la finalul guvernării Ponta, Liviu Dragnea se căca pe gură cum că cică au avut o guvernare bună, pe când în realitate de atâta guvernare bună Ponta, România era mai înglodată-n alte datorii externe cu alte 30 de miliarde euro? Păi îl fut în gură pe șobolanul ăsta neo-marxist împuțit! Muie PSD!

15 iunie 2021 22:44

noi Adunataura de derbedei si repetenti si falsificatori de acte de studii nefacute USR/PLUS/PNL, cu primari Clotilda, Nicusor, Mihaiu sect.2 - derbedei care au umplut Capitala de gramezi de gunoaie, sobolani, gandaci, si, cu Ghinea ala prostul prostilor care pagubeste Tara de banii europeni, cu violatori PNL de fetite de 12 ani - bai, nenorocitilor "guvernul meu' mucles, ascundeti-va in gaurile de sobolani si in gramezile de gunoaie....

15 iunie 2021 7:07

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Mai incompetenti ca voi de imputiti de hoti si penali Psd-isti nu exista in tara asta..Psd cancerul politici romanesti

14 iunie 2021 20:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.