Președintele Klaus Iohannis a declarat după summit-ul NATO că l-a invitat pe președintele American Joe Biden în România și că țara noastră și-a atins obiectivele fixate pentru această întâlnire.

”Am marcat o etapă nouă, întărită, a relației transatlantice, o afirmare a valorilor comune care ne unesc. Alături de președintele Biden și de ceilalți lideri aliați am reafirmat unitatea, solidaritatea și coeziunea alianței. (...) Summitul de astăzi a fost unul al deciziilor vizionare. Pornind de la procesul de reflecție strategică NATO 2-130, lansat la Londra în 2019, am stabilit astăzi direcțiile majore de acțiune pentru următorul deceniu, inclusiv prin elaborarea unui nou proces strategic, decizie pe care am susținut-o ferm.

Deciziile de continuare a consolidării posturii sale militare de descurajare și apărare, întărirea profilului politic, sporirea angajamentului în raport cu partenerii, creșterea rezilienței și menținerea avansului tehnologic au reconfirmat sprijinul pentru o alianță mai puternică, adaptată, activă și relevantă la nivel global, pregătită să își apere cetățenii și teritoriul. Subliniez că deciziile de astăzi răspund intereselor de securitate ale României. Iar prin rezultatele obținute ne-am atins obiectivele majore fixate pentru acest summit. Atingerea acestor obiective este datorată și interacțiunilor și coordonării României cu ceilalți aliați, precum și valorificării formatelor regionale de dialog și cooperare.”, a declarat Klaus Iohannis.


Comentarii

ciclop cand a dat mana cu Trump, am platit scump noi poporul nu ei politicienii sau presedintele - 2% pentru armata, suntem bogati, jumatate din cetateni nici nu se pot caca de foame dar tinem coada sus -2 % , acum ce o sa mai dam !! daca vine mos Bideu asta !!! se pozeaza presedintele cu el si gata suntem pe cai mari dar jumatate din cetateni nici nu se pot caca de foame -- capra raioasa tine coada sus !!! vedeti baaa !!! ca sunt cel mai tare din parcare , l-am adus eu, eu ,eu si pe mos bideu sa-l vedeti si vpoi in carne si oase

15 iunie 2021 22:22

Kuminecăturile Gemene După ce l-am invitat la Masa Tăcerii, am alergat în pas alergător la ambasada Rusiei pentru a înbuca o sculă noduroasă în arianusul meu franjurat, după care am luat înbucând și muie en-passant, că e de la Mama Rusia. Eu ecce Friedrich Preputzius Hamoroidus Fekalius Limbrikus Gonoreicus Poponauticus von Paulus, alias Ecce Kurrupt și pe scurt al dvs. Paulus. Luați lumină de la Pravda și de la Kremlin, că numai de acolo răsare soarele neo-marxismului. Poponari din toate țările muiți-vă! Poponauți din toate țările, sodomizați-vă! Cu respect, Paulus

15 iunie 2021 21:54

PSD ist pana la moarte si dincolo de ea! Sa moara de ciuda al' de-a postat inainte

15 iunie 2021 14:13

Kuminecăturile Gemene L-am invitat la Masa Tăcerii să afirmăm pe înțelesul tuturor valorile noastre comune care ne unește iar el a zis că ecce perfect de acord. I-am zis, ședem fiecare pe un scăunel, tu înbuci o felie de la un capăt al cozonacului iar eu o felie de la capătul celălalt. Kuriștii noștri și ai voștri face împreună aranjamentele necesare. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat această invitație. Arianus Uber Alles!

15 iunie 2021 10:25

Vaccinist-PNList neomarxist M-as fute singur in cur si mi-as da si muie. Dar mi-e scarba de mine.

15 iunie 2021 9:13

Șerban Nicolae, regele sexului anal Pardaillan, îmi placi enorm! Practic, te-aș sodomiza...

15 iunie 2021 9:07

xyz, postac PSD Noi postacii bolșevici visăm să fim sodomizați de însuși d-l Dragnea. Avem noi un fetiș pentru băieții răi.

15 iunie 2021 8:49

Pardallan, rmilitant P$D rrom Și, da, sunt găozar bolșevic.

15 iunie 2021 7:36

ovi Ha ,ha , ce mare scofala ...

15 iunie 2021 7:11

Pardaillan ”L-am invitat pe Joe Biden în România” Intelegem ca iti aduce foaia de parcurs si te scuteste de un drum in America gunoiule? Jigodie ce esti.

14 iunie 2021 23:13

xyz ...si trebuie sa-l mai suportam pe asta, inca 3 ani ?

14 iunie 2021 19:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.