Gesturi de aroganță ale guvernanților, taxate de adversarii politici.
„Ministrul Sănătății s-a ridicat după nici zece minute de conferință de presă, la Craiova, și a plecat din cauza unei întrebări despre evaluările directorilor DSP. Dacă ministrul Sănătății nu răspunde la întrebarea asta, atunci cine? La ieșire, Ioana Mihăilă l-a ignorat țâfnoasă pe asistentul medical care o întreba: ”Doamna ministru, noi când ne primim banii?” Dacă ministrul Sănătății nu răspunde nici la întrebarea asta, atunci cine?
Incidentul a avut loc vineri, în aceeași zi în care Raluca Turcan, ministrul Muncii, le spunea sindicaliștilor, la Deva: ”Aveți șansa să mă priviți în ochi. Câți au șansa? Nu toată lumea. Deci, aveți șansa să mă priviți în ochi”. Ziceați că pesediștii sunt aroganți? Luați de la PNL și USR!”, acuză europarlamentarul PSD Mihai Tudose într-o postare pe Facebook.
„În aceeași inspirată zi de vineri, premierul Cîțu amenința de la Zalău: „Am un mesaj pentru cei care lucrează la PNRR: nu veți merge în concediu până când acest PNRR nu va fi aprobat. Românii își pun mari speranțe, să tratați cu mare, mare atenție toate observațiile Comisiei. Dacă din cauza unei tratări superficiale, la orice nivel, acea persoană pleacă acasă, nu ne jucăm”. Ce vorbești, puștiule, gata cu joaca?!
Asta după ce același Florin Cîțu postase halucinant: ”Vești extraordinare din economie! Investițiile nete în economie cresc cu aproximativ 10%. Continuăm în acest ritm și depășim cele mai optimiste estimări de creștere economică”. Ce-ți mai duduie trotineta, Florinele! Ăsta-i ca șoricelul care țopăie fălos pe lângă elefant și-i zice: tropăim, tropăim?!…

Integral pe CotidianulComentarii

ciclop dar nu numai femeile din pnl ci chiar cel care vedea mereu penali la psd acum nu mai vede nimic , este vorba despre presedintele navetist, i s-a pus asa o ceata pe ochi, probabil penalii pnl sunt "oameni invizibili"

15 iunie 2021 17:22

ciclop da, aveti ocazia unica de a privi de aproape in ochi un specimen , pe cea care pana acum a fost in politica ca musca la arat, a se citi fabula Musca la arat de Alecu Donici ,acum s-a trezit ministreasa cu singurul "merit " : este "consateanca " cu presedintele navetist si nu e de colea sa mai fie numita in Sibiu si "gunoiera " , de ce oare !!!

15 iunie 2021 17:19

je Dna. Turcan si femeile PNL-iste, de ce nu va exprimati public dezgustul fata de primarul PNL-VIOLATOR de fetite de 12 ani, urmat violul, de nasterea unui biet copil -mama la 13 ani, si sa cereti vehement ca violatorul de primar, sa fie data afara din PNL. Daca-i PNL, poate sa violeze si chiar sa ucida ?

14 iunie 2021 19:18

D-nului Primministru.... Degeaba o dați cu ”creșterea puterii de cumpărare” dată de Institutul Național de Statistică (INS) în primul trimestru al lui 2021....România importa 70 % din produsele alimentare iar Ministrul Agriculturii Liberal Oros taie toate subvențiile și n-ajută deloc producția agricolă internă....Căci de proști ce sunt nici măcar la PNRR n-au obținut fonduri de irigații de cât de multe greșeli are !. ....De ce ?....Răspuns: de impotenți și indolenți ce sunt !.....Mesaj D-nului Ghinea de la USR+PLUS Ministru al Fondurilor Europene: Și la ”Matematică am învățat” că într-o lucrare se folosesc aceleași valori la conținutul aceleiași categorii în scrierile socotelilor....nu în Lucrarea Principală o cifră și-n Anexe diferite alte cifre pentru aceiași categorie.....Mai ales că-i a 3-a oară cănd se dă PNRR-ul românesc la întors că-i prost efectuat.....Dacă treci pe lângă sediul unui Minister din București nu poți să te deplasezi de câte mașini de marcă (Mercedesuri, BMW-uri, Jeep-ane și altele de ”High Class”...) ale Aristrocrație Bugetare incompetentă dar hrăpărețe poți găsi acolo....Mi-e silă și scârbă de atâta incompetență ridicată la Rang de Aristocrație Funcționărescă Bugetară de suge vlaga acestei nații românești....Și te înspăimânți de câți de mulți Bodyguarzi le apără Ministerul alături de organele statului !....De ce ?....Să nu credeți voi că poporul ăsta abandonat de voi PNL-iștii și USR-iștii vă v-a ierta....poate o-ți mai fi la ”cașcaval” vreo trei ani dar cu politica voastră doar pentru voi și ai voștrii în 2024 veți lua urma ”Țărăniștilor” iar istoria vă va uita !.....

14 iunie 2021 19:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.