Curtea de Apel București a amânat pentru 22 septembrie decizia legată de posibila schimbare a încadrării faptelor de care sunt acuzați Cristian Popescu Piedone și alți inculpați în dosarul ”Colectiv”, potrivit deciziei anunțate luni.

Din cauză că cei doi judecători din complet nu s-au înțeles dacă să schimbe sau nu faptele, instanța a propus astăzi ca un al treilea judecator să încline balanta în această decizie. Propunerea a fost acceptată, în ciuda opoziției parchetului, iar un al treilea judecător va lua decizia pe 22 septembrie.

O eventuală schimbare a încadrării faptelor s-ar putea solda cu aplicarea unor pedepse mai ușoare, în cazul condamnării inculpaților.

Dezbaterile merg, însă mai departe, independent, cu privire la cei trei patroni ai clubului Colectiv, față de care nu s-a pus în discuție schimbarea încadrării juridice. Discuțiile, în acest caz, au fost programate pentru marți și miercuri.

Integral pe G4media.roComentarii

Oltean Unde asa o graba in justitie ? Mortii nu vor invia, deci, mai este timp. In stilul romanesc (nu cel istoric - gen Vlad Tepes), vinovatii vor fi desemnati si condamnati dupa cativa ani, dar numai dupa ce vor muri de batranete. Justitia romana - rusine nationala si internationala.

15 iunie 2021 4:52

bijbok Jegul de Piedone este nevinovat? Este sau nu semnatura lui pe autiorizatia de functionare a lupanarului Colectiv?

14 iunie 2021 23:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.