Cumpărarea sau vânzarea unei case este o experiență interesantă pentru oricine. Există fiorul vânătorii și entuziasmul înțelegerii. Întregul proces este îmbunătățit de un bun agent imobiliar care cunoaște intrările și ieșirile pieței. Dar cu atât de mulți brokeri și agenți din care să alegi, găsirea unei potriviri perfecte poate fi o provocare mai mult decât te aștepți. A lucra cu un agent de vârf, cu experiență și demn de încredere, te poate asigura că proprietatea ta se vinde la cel mai bun preț sau pentru că vei cumpăra la cel mai bun preț de pe piață.

Iată câteva recomandări:

1. Alege persoana, nu experiența

Alege un agent care lucrează pentru tine și alături de tine. Nu alege un agent bazat doar pe experiență. Deși este bine să fie un agent cu experiență, nu este totul. Vei petrece mult timp cu agentul respectiv și trebuie să vă conectați. Alege pe cineva comunicativ și real, priceput la discuții și negocieri. Alege pentru tine, nu pentru casă.

2. Amintește-ți, chimia este cheia

Cel mai bine este să te vezi cu cel puțin trei agenți înainte de a-l alege pe cel cu care vei lucra. Concentrează-te pe expertiza cartierului, caută la nivel local.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.