Preşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la Bruxelles, la Summitul NATO, în cadrul căruia va susţine procesul de adaptare a Alianţei Nord-Atlantice la actualul context de securitate, astfel încât organizaţia să devină mai puternică politic şi militar.

În cadrul reuniunii la nivel înalt, organizată la Cartierul General al NATO din Bruxelles, liderii aliaţi vor decide asupra liniilor prioritare pe care se va fundamenta consolidarea rolului politic şi militar al Alianţei, precum şi de actor cu proiecţie la nivel global, ca rezultat al procesului de reflecţie strategică NATO 2030, a informat Administraţia Prezidenţială.

Pe agenda summit-ului se află şi decizia de declanşare a negocierilor privind un nou Concept Strategic al Alianţei, în contextul schimbărilor fundamentale ale mediului internaţional de securitate faţă de momentul adoptării, în 2010, a celui actual.

Integral pe AgerpresComentarii

La mulți ani, Domnule Președinte !.... Vă urez Sănătate, Fericire și Iubire , dvs. și consoartei Carmen....Vă rog mai multă implicare....și-n special la Implementarea PNRR....nu-l lăsți doar la mâna lui Ghinea (USR-istu) și a lui Cîțu (PNL-istu)....că se alege praful și pulberea de acest plan.....Vă urez la fel ca după 2024 să n-ajungă PSD-iștii și AUR-iții la putere în România să nu vă pună să decontați ”naveta” dintre București și Sibiu cu Coloana Prezidențială mai ales că combustibilul tot a crescut la preț.....Nici n-o să vă ajungă casele să puteți să le vindeți să decontați atâtea fonduri cheltuite în 10 ani de zile din Bugetul Preșidenției......

14 iunie 2021 12:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.