Peste 8.000 de spectatori au intrat pe Arena Națională, până în acest moment, informează, duminică, Jandarmeria București. Ei vor participa la primul meci disputat în România, din cadrul EURO 2020.

„Spectacolul sportiv e aproape de fluierul de început. Să ne bucurăm de fotbal, în siguranță!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei București.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală.

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

Mai exact, pe Arena Naţională sunt programate meciurile Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Fiecare victorie în grupe e răsplătită cu 1,5 mil de euro, un egal cu 750.000 de euro, iar premiile cresc pe măsură ce echipele merg mai departe. Cu tot cu parcursul din grupe și fazele eliminatorii, naționala care va câștiga EURO 2020 ar putea încasa aproximativ 34 de milioane de euro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.