Dana Budeanu a anunţat în cadrul emisiunii "Obiectiv" de la Antena 3 că până se termină congresele - PNL, USR PLUS - nu e problemă cu cazurile de COVID-19. Problema va apărea în octombrie, spune creatoarea de modă, când autorităţile vor anunţa valul patru al pandemiei: Știți cum e când vii din străinătate cu tulpini?

Creatoarea de modă, Dana Budeanu a făcut o serie de previziuni privind apariţia valului patru al pandemiei.

„Plecați în vacanțe până la sfârșit până se termină congresele - PNL, USR PLUS - nu e problemă cu cazurile de COVID-19.

Din octombrie, în funcție de cine câştigă, e groasă! Încep cazurile, problemele, ştiţi cum e când vii din străinătate cu tulpini. Şi o să înceapă un pic valul. Dacă îl haliţi şi sunteţi atât de proşti îmi pare rău, vorbesc degeaba.

Dacă sunteţi un pic mai deştepţi, nu-i nimic. O să fie totuşi mai mic valul că ne-am mai vaccinat, dar poate atunci ne dăm seama că trebuie să ne vaccinăm mai mulţi, adică în octombrie. Problema e că aia care s-au vaccinat în ianuarie, le va expira vaccinul în octombrie şi o luăm de la capăt", a spus Dana Budeanu la Antena 3.


Comentarii

cam asta e ! Mai nou croitoresele se numesc "creatoare de moda".Ne-am dat dracului !

12 iunie 2021 14:36

claudiu vasilescu "Problema e că aia care s-au vaccinat în ianuarie, le va expira vaccinul în octombrie şi o luăm de la capăt" Care mai raman vii ca deja se cam duc si pana in septembrie vor mai fi doar 20% din vaccinati si aia bolnavi.

12 iunie 2021 13:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.