Premierul Florin Cîțu a ținut vineri să le transmită funcționarilor care lucrează la Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) că nu pot merge în concediu până când nu va fi apobat PNRR.

El a mai susținut că vor pleca acasă cei care tratează superficial observațiile venite de la Comisia Europeană, iar din această cauză vor fi probleme cu PNRR. Reamintim că CE a transmis reprezentanților României mai multe observații extrem de critice, pe mai multe componente, de la infrastructură până la educație, potrivit unor documente obținute de HotNews.ro.

Cele mai multe critici se referă la faptul că nu sunt justificate costurile, că unele sunt supraestimate, că sunt neconcordanțe între sume, că lipsesc metodologiile de calcul și că au fost furnizate informații neclare legate de proiecte.

Într-o conferință de presă susținută vineri la Zalău, Cîțu a spus, din nou, că PNRR nu a fost respins, așa cum a susținut PSD, iar România nu pierde acești bani - 29,2 miliarde de euro.

Integral pe HotnewsComentarii

Muie postacilor Psd Au iesit imputiti de postaci Psd-isti cu minciunile si manipularile...Psd trebuue scos in afara legii..un partid de securisti,comunisti,hoti si penali.

12 iunie 2021 17:15

Spun adevărul gol-goluț ce se vede cu ochiul liber de toți românii !..... Țara importa 70 % din produsele alimentare iar Ministrul Agriculturii Liberal Oros taie toate subvențiile și n-ajută deloc producția agricolă internă....de ară fermierii cu plugurile marea dorință ”VREM APĂ” !.....Căci de proști ce sunt nici măcar la PNRR n-au obținut fonduri de irigații de cât de multe greșeli are !. ....De ce ?....Răspuns: de impotenți și indolenți ce sunt !.....Ptr.D-nul Ghinea de la USR+PLUS : Și la ”Matematică am învățat” că într-o lucrare se folosesc aceleași valori la conținutul aceleiași categorii în scrierile socotelilor....nu în Lucrare o cifră și-n Anexe diferite alte cifre pentru aceiași categorie.....Mai ales că-i a 3-a oară cănd se dă PNRR-ul românesc la întors că-i prost efectuat......Domnule, și de treci pe lângă sediul unui Minister din București nu poți să te deplasezi de câte mașini de marcă (Mercedesuri, BMW-uri, Jeep-ane și altele de ”High Class”...) ale Aristrocrație Bugetare incompetentă dar hrăpăreață poți găsi acolo....Mi-e silă și scârbă de atâta incompetență ridicată la Rang de Aristocrație Funcționărescă Bugetară de suge vlaga acestei nații românești....Și te înspăimânți de câți de Bodyguarzi le apără Ministerul alături de organele statului !....De ce ?....Că se cred ”zei” și n-au deloc ”plăcerea atingerii prostimii generale sărăntoace românești”.....Să nu credeți voi că poporul ăsta abandonat de voi PNL-iștii vă v-a ierta....poate o-ți mai fi la ”cașcaval” vreo trei ani dar cu politica voastră doar pentru voi și ai voștrii în 2024 veți lua urma ”Țărăniștilor” iar istoria vă va uita !.....Deja vă faceți unii către alții ”Lichele” !....

12 iunie 2021 14:14

zaha normal planul prevedea cheltuieli unflate sa ramina ceva si la gura lor,da nu o mers.Altii au mai multa scoala anticoruptie,spre ghinionul borfasilor pnl

11 iunie 2021 19:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.