Rechizitoriul DNA prin care Liviu Dragnea a fost trimis în judecată pentru trafic de influență în legătură cu vizita în SUA la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, în ianuarie 2017, arată legăturile pe care fostul președinte al PSD le-a avut cu numeroși oameni de afaceri din România, dar și cu lideri importanți din Statele Unite ale Americii.

Totodată, în rechizitoriu este și scrisoarea pe care Liviu Dragnea i-a adresat-o lui Donald Trump prin intermediul lui Elliott Broidy, fost vicepreședinte al Comitetului de inaugurare al mandatului celui de-al 45-lea președinte al SUA.

Potrivit rechizitoriului DNA obținut de GÂNDUL.RO, alături de Liviu Dragnea au fost trimiși în judecată pentru cumpărare de influență și omul de afaceriCristian Burci, patron al ziarului Adevărul și fost patron al Prima TV, fiul lui, Carlo Burci, Dan Belcea, prieten și partener de afaceri al lui Cristian Burci, și Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache și fost consul la New York.

Integral pe GândulComentarii

Băă, asta nu-i nimic! Afurisitul ăsta de Dracne complotizează cu extraterfeliștii aflați la 100 de metri sub coaja Lunii ca să belească ăia în fiecare noapte de marți spre vineri câte10 porkurori din statul paralel neomarxist și #rezistac la antibiotice. De asemenea, nenorocitul face tot felul de schisme și i se bălăngăne moartă în șalopeta de la Rahova când vede la TV dinții de iapă ai coclitei Clotilde din satul Valea Poolei, Guadelupe.

11 iunie 2021 16:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.