Primarul liberal din Ștefaneștii de Jos, Robert Ștefan, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce procurorii l-au suspectat de violarea unei minore de 12 ani, în perioada 2017-2019. Dintre cele cinci persoane care au fost duse la audieri, joi, în cazul acuzațiilor de viol, șantaj și influențarea declarațiilor, IPJ Ilfov a comunicat că atât primarul din Ștefănești, Robert Ștefan, cât și alte două persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Urmărirea penală este sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Primarul Robert Ștefan (PNL) este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor și influențarea declarațiilor. Alte două persoane au fost reținute pentru comiterea infracțiunii de viol.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate.

Integral pe GândulComentarii

Ecce Kurrupt Aiasta nu să poate! În Partidul Neprihănit Lăbăral!? Evident ăsta era pizdac acoperit. L-au mirosit însă kuriștii și l-au prins ca pe un biban de baltă. Fetița de 12 ani pe care ei o trimiteau zilnic cu sandvișuri la el în birou iată că a născut un prunc și ghici cine ecce tăticul... Pizdacul penal!

11 iunie 2021 9:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.