Președintele Klaus Iohannis a participat, joi, la ceremonia de comemorare a eroilor neamului, organizată la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I, unde a depus o coroană cu flori și a ținut un discurs.

„Suntem astăzi, împreună, aici, pentru a celebra Ziua Eroilor noștri, odată cu sărbătoarea Înălțării Domnului, un moment cu profunde semnificații spirituale.

Cu acest prilej, aducem piosul nostru omagiu jertfei tuturor eroilor români care, de-a lungul veacurilor, și-au sacrificat viața pe câmpurile de luptă, pentru pământul românesc, pentru apărarea țării și întregirea neamului, pentru libertate, dreptate și democrație.

Prin devotamentul și jertfa lor neprețuită au fost apărate integritatea și libertatea țării și s-a afirmat demnitatea națională a României.


Comentarii

Kminecăturile Bucilor Gemene = Ecce Kur Rupt, liderul postacilor boșevici găozaril Scârboasă ființă!

11 iunie 2021 8:50

Ecce Kurrupt Un astfel de pârț împrăștiat extra suculent mie îmi provoacă lacrimi în ochi și îmi dă fiori la franjurii arianusului. Trăiască Kurcubeul și Cârnațul! Democrăcănați din toate țările uniți-vă!

11 iunie 2021 6:33

Kuminecăturile Gemene Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest pârț împrăștiat. Arianus Uber Alles! Cu respect Friedrich Preputzius Hemoroidus Limbrikus Gonoreicus Poponauticus von Paulus, adică pe scurt Paulus, alias Ecce Kurrupt. Eu ecce Paulus și sunt cu arianusus franjuratus din cauza poponauților mei dragi care mă fut în gură și-n cur de-mi fac ochii ca sarmaua și părul creț măciucă, de nu mai trebuie să merg la coafor să mi-l pună pe moațe. Vă fut în cur! Atenție corupția ucide, în chiloți la metrou! Cu respect Paulus, alias Kuminecăturile Gemene și alias Ecce Kurrupt. Poponari din toate țările, muiți-vă! Poponauți din toate țările, muiți-vă și voi!

11 iunie 2021 4:20

Kuminecăturile Gemene Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest pârț împrăștiat. Arianus Uber Alles!

11 iunie 2021 2:23

Cum așa, Herrr Klaus, îi comemorăm chiar și pe cei de la Mărășești. Să fiu sincer Herr, ipocrizia ta aș trece-o cu vederea de dragul Eroilor, dar limbajul de lemn imi este imposibil să ți-l suport. Limba română este dintre cele mai bogate și nuanțate dintre limbile planetei. Chiar și Ceaușescu folosea mai puțin rumeguș decât matale, care,de, s-ar presupune că ai ceve studii în plus.

10 iunie 2021 19:54

Ecce Kurrupt Petre, te-as fute-n cur sa-ti distrug sfincterul. Daca as avea cu ce...

10 iunie 2021 19:05

Petre Mai postacilor. Măcar la articolul asta așteptam la ceva decenta, dar de la așa viermi de oameni ce sa mai aștepți. Nu o sa cobor la limbajul vostru, cel mult vă fac viermi sau idioti.

10 iunie 2021 16:51

Lucifer Ecce Kur Rupt, te-aș sodomiza, dar ce să profanez la tine? Până și mie mi-e scârbă de tine...

10 iunie 2021 16:16

Ecce Kurrupt Adică care jertfă mai precis, a eroilor care a trăit să întoarcă armele și să împungă inamicul cu baioneta în arianus, sau a eroilor care nu? Și înălțarea cărui domn mai precis, domnul Cristian Homobuci sau domnul din icoana pictată la consiliul din Nicea? Sau poate toate bunătățurile astea ecce pe masă... fiecare se servește cu ce poftește și tace în semn de respect?!

10 iunie 2021 15:50

Postac bolșevic O vreau în anus. Acum!

10 iunie 2021 13:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.