Un raport cu privire la originile COVID-19 realizat de un laborator naţional guvernamental american a conchis că ipoteza "scăpării" virusului dintr-un laborator chinez din Wuhan este plauzibilă şi merită investigaţii aprofundate, a relatat luni cotidianul Wall Street Journal.

Raportul, care este clasificat, are la bază un studiu pregătit în mai 2020 de Laboratorul naţional Lawrence Livermore din California şi a fost utilizat de Departamentul de Stat la realizarea anchetei din ultimele luni ale administraţiei Trump cu privire la originile pandemiei. Studiul laboratorului Livermore, care nu a comentat aceste informaţii, are la bază o analiză genomică a virusului responsabil de COVID-19.

Luna trecută, preşedintele american Joe Biden a afirmat că le-a cerut consilierilor săi să găsească răspunsuri cu privire la originile virusului. Agenţiile de informaţii americane iau în considerare două scenarii probabile - ca virusul să fi scăpat accidental dintr-un laborator sau să fi apărut din contactul omului cu un animal infectat -, dar nu au ajuns la o concluzie, a notat Biden.

Integral pe NewsweekComentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică blestemul nu ar fi lovit natural din peștera cu lilieci, chinezii s-a jucat cu virusul drakului pentru că ei n-are Dumnezeu. Iar Dr Kuru se jură pe franjurii propriului sfinkter că el nu s-a jucat niciodată dea va-ți ascunselea cârnațului între buci. Află Inteligența Centrală a Arianusului că care ecce treaba, nu ia kuriștii țeapă așa cu una cu două, oare nu ecce ei experți la dat țepe?! Ar fi culmea...

9 iunie 2021 9:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.