În ultima perioadă am vizitat mai multe licee și școli din țară, am discutat cu profesorii și părinții copiilor, iar una dintre temele mari cu care m-am întâlnit este „problema meditațiilor”. Ea este prezentă aproape peste tot, mai puțin în mediul rural.

În 2020, secretarul de stat din Ministerul Educației, Luminița Barcar, declara: „Un copil care învață la școală, nu neapărat cu meditații, ar fi putut să ia 5-6 la Evaluarea Națională”. A produs valuri acea declarație cinică, dar care sintetiza cumva o situație de fapt a școlilor noastre: neputința de a oferi educație și cunoaștere suficientă și „nevoia de meditații”. Meditații care se plătesc.

Zilele trecute a fost lansat studiul „Meditații în România – sistem educațional paralel sau complementar?”, realizat de Societatea Academică din România, Friedrich-Ebert-Stiftung România și Institutului Român pentru Evaluare și Strategie – IRES.

Integral pe LibertateaComentarii

x Adunatura de golani si derbedei USR/PLUS/PNL far' de scoala si educatie, colcaiti de la marginea societatii, face ce stie adunatura mai bine: insulta grobian, injura birjareste, bolboroseste cuvinte scabroase ca orice bolnav psihic care nu-si inghite pastilele. N-apucati voi zile multe....

9 iunie 2021 11:16

Lenin homo, Năstase homo, Ponta homo, Negoiță homo, ne mai miram ca si postacii bolșevic sunt homo? ?

9 iunie 2021 8:29

Postac bolșevic proaspat sodomizat D-l baron, noi nu locuim în zone de lux- Primăverii, etc.

9 iunie 2021 7:14

Baron in calduri Imi vine a fute. E vreun bolsevic prin zona?

8 iunie 2021 12:20

As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

8 iunie 2021 12:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.