Șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, va merge la Arad pentru a coordona ancheta în cazul exploziei mașinii afaceristului Ioan Crișan, au declarat surse pentru G4Media.

Ancheta a fost preluată de parchetul general, motivul invocat fiind ”complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție”.

Una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori este ca explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Bomba ar fi fost activată de la distanță, potrivit acelorași surse.

Integral pe G4media.roComentarii

Mamaăă, ce șef gigea!!! Ori, te pomenești că se duce să-i protejeze pe nemernici! Că la Caracal așa au făcut meliția și porkuratura pentru fetele alea. S-au dus acolo jdemii de porkurori și melițieini să se facă că fac. Ba chiar „profailărul” meliției, școlit la FBI, îl pilota pe Dincă să ducă ancheta în bălării, ca să nu se trezească cu tonții pe la Devesel! Acum e rândul judecătorilor să se facă că fac, alfel, adio pensii speciale! Iar rețeta falsei habotnicii o aplică acum și barosanul meliției. O echipă de doi-trei polițiști adevărați descâlceau demult și cazul de la Arad. Dar nu se știe în al cu câine lovesc eventualii polițiși buni și-atunci îi tot așteaptă pe criminali să se predea singuri. Cam la paștele cailor așa...

8 iunie 2021 10:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.