Horoscop 31 mai Berbec

Oamenii care te-au ajutat până acum te pot confrunta. Este momentul pentru a-ți lăsa deoparte fricile și a porni pe drumul tău. Aceasta este, fără îndoială, o stare de lucruri foarte pozitivă. Înseamnă că te maturizezi. În plus, nimic nu te împiedică să ceri ajutor din când în când, dacă ai nevoie de el.

Horoscop 31 mai Taur

Este probabil ca la începutul săptămânii să ai parte de mai multe confruntări. Cele mai recente evoluții din carieră ți-au oferit atât de puține încurajări, încât ești tentat să-ți reduci eforturile, dar situația ta financiară te obligă să încerci și mai mult. Noile imagini de perspectivă pe care le obții astăzi îți vor crește disconfortul, dar în cele din urmă îți vor oferi câteva informații valoroase.

Horoscop 31 mai Gemeni

Este posibil să experimentezi o zi de reflecție. Starea ta de spirit va semăna cu cea a unei persoane care tocmai s-a răzvrătit împotriva tuturor și este acum în căutarea unui nou vehicul pentru auto-împlinire. Alții par să încerce să exercite presiune asupra ta. Vei ceda sau vei asculta vocea ta interioară? Vei cunoaște răspunsul până la sfârșitul zilei!

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.