„După 30 de ani de socialism cu față umană și 45 de ani de comunism, este nevoie de cel puțin 8 ani de liberalism” a declarat premierul Florin Cîțu, marți dimineață, la Radio Guerrilla.

„Acum mă adresez liberalilor. Această guvernare are rolul de a asigura că vom guverna România cel puțin 8 ani de zile. Liberalii vor fi la guvernare 8 ani de zile. De asta fac aceste reforme astăzi, pentru a ne asigura Guvernarea cel puțin 8 an de zile (…) După 30 de ani de socialism cu față umană și 45 de ani de comunism, este nevoie de cel puțin 8 ani de liberalism”, a declarat premierul Cîțu.

Întrebat dacă va candidat la șefia Partidului Național Liberal la următorul Congres, Cîțu a spus că nu s-a hotărât până în acest moment, dar că va candida cu siguranță la o funcție.

Integral pe G4media.roComentarii

Adrian Nastase, zis si Sodomitul... Lute, practic, te-aș fute-n cur!

26 mai 2021 12:18

Lute Ma absolvent de ASE in statia de troleibuz de acolo ,uite ce catoastrofe ati ajuns la conducerea tarii adica exact cum spui produsele socialismului cu fata umana ca cei intradevar capabili au trebuit sa plece din cauza voastra !!!

26 mai 2021 7:34

ovi Ba excrocilor, nu va mai alege nimeni , la lada de gunoi cu voi.

26 mai 2021 7:11

Moarte Psd-ului Ordinari astea de hoti si penali Psd-isti,,analfabeti ,,cu diploma false facute la facultati fantoma vezi cazul analfabetului Ciolacu...Simonis,,Budai..Olguta..taietorul de bilete Manda...ii trimit pe imputiti lor de postaci sa ii atace pe USR-PLUS,,pe Presedinte,PNL,,pe Premier..ei prin aceasta atitudine cred ca vor castiga increderea poporului da ii vota ,,,numai sa fii tampit ai vota hoti,penali,securisti si comunisti si falsi revolutionari cum e analfabetul Ciolacu...huuuuuuuuu gunoielor de Psd-isti..tot cu cacati de postaci care ii platiti din bani nostri.

26 mai 2021 6:37

ABCD "Guvernul meu" de mardeiasi si falsificatori de diplome de studii nefacute, n-a fost capabil sa redacteze un PNRR valabil - pt care Tara sa fi primit gratis bani UE, asa ca, imprumuta bani cu dobanda - nenorocirea de PNL/USR/PLUS. Covidul19 este floare la ureche, pe langa nenorocirea de "guvern" a lu' Johanis.

26 mai 2021 4:06

noi USR/PLUS/PNL rezistacii puturosi, iesiti sa tundeti iarba de prin parcurile Bucurestiului, care iarba si buruieni au invadat si paraginit Cismigiul, Herastraul, Parcul Circului, spatiile verzi de la blocuri, boschetii au ajuns cat peretii, si gunoaiele pe strazi. Huooo! Catzule cu "guvernul meu" ! Huooo! Johanis cum batjocoresti tu Poporul Roman! Paragina este numele "guvernului meu", PNL ati distrus Tara intr-un an de guvernare, cat un razboi mondial. Huooo! PNL&rezistacii.

26 mai 2021 3:54

Nea Costel Mandolina schimba dealerul ca-ti da marfa proasta!

25 mai 2021 20:58

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Ce il ataca pe Catu imputiti de Psd-isti prin jegurile de postaci Psd-isti...sa io sugeti p**a lui Catu toti care ati comentat aici...

25 mai 2021 20:12

Măi Pulăre, tu nu prea le știi pă alea cu lozincile, tu debitezi niște slogane răsuflate, clocite, etc. De ce găoaza mă-tii nu te trezești tu să prezinți un raport economic și financiar al României din momentul când voi ați luat puterea? Dar, să și prezinți la tot boborul și evoluția datoriei externe a României din 1990 până azi pe guverne politice și pe mandate de guvernare? Tu ești atât de imbecil încât crezi că poți influența boborul cu lozincile tale imbecile? Chiar dacă acele lozinci sunt realiste, ele tot imbecile sunt pentru că nu sunt explicite, Boule! Ia spune tu la tot boborul ce și cum a fost guvernată România și cu ce consecințe din 1990 până azi, cu rapoarte oficiale prezentate de la BNR. Ce-i atât de greu, ai rețineri, ai trac? Ai platfuss la minte! Te-n gură de profan imbecil!

25 mai 2021 19:37

Elvis O vreau și-n gură.

25 mai 2021 18:49

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Elvis, îmi placi enorm. Te-aș sodomiza nonstop!

25 mai 2021 17:07

Elvis Vrabia malai visează, să crezi tu mai balbaitule că o să stați voi la guvernare 8 ani. Nu cred că apucați niciun an, oamenii s-au săturat de voi, coaliție de borfași.Numai minciuni ne-ati livrat, și înainte de alegeri , de am pus ștampila pe voi, căci mai bine anulam votul, și după alegeri mințiți cu aceiași dezinvoltură.O să aveți soarta țărăniștilor, și pe aia oamenii i-au tolerat un timp, dar când a venit ziua votului le-au dat o smetie de au dispărut în neant.Aia au avut un singur CIUMARA, voi , toți sunteți o ciuma rea ptr țară.

25 mai 2021 11:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.