Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, criticile făcute arhiepiscopului Teodosie de la vârful BOR și spune despre acesta că se face vinovat de „păcatul șmenului”. Gazetarul mai spune că oamenii vor merge în continuare „să fie împărtășiți cu o singură linguriță pentru toată lumea, la Teodosie” pentru că „majoritatea credincioșilor din România nu sunt religioși” - „N-au nicio treabă cu religia, nici măcar cu Biserica. Au treabă cu această alternativă la autoritatea locală numită «preot»”.

„Cum procedează domnul Teodosie... În mod normal ar fi trebuit să fie sancționat pentru ceea ce ne spune însuși Sfântul Sinod și însuși patriarhul în legătură cu domnul Teodosie: «Ridicarea Arhiepiscopiei Tomisului la rang de mitropolie nu constituie o necesitate misionară actuală ci, mai degrabă, o ambiție personală a chiriarhului său».

Carevasăzică, ce ni se spune aici? Că înaltul ierarh Teodosie se face vinovat de păcatul ambiției personale. Deci, în Biserica lui Dumnezeu, când cere să fie făcută mitropolie arhiepiscopia, o face din dorința de slavă deșartă a domniei sale, din ambiție personală. Un păcat grav. Păcatul trufiei – vrea să fie mitropolit. Asta spune Sfântul Sinod, nu eu.

Integral pe Digi24Comentarii

CTP Măh Ciobanu Mircea măh, să-ți sugă mă-ta pula măh, apoi îmi sugi tu mie pula măh. Poftă bună.

23 mai 2021 22:17

Ciobanu Mircea mah ctp mah tu imi sugi pula?

23 mai 2021 20:03

x USR/PLUS rezistacii puturosi, iesiti sa tundeti iarba de prin parcurile Bucurestiului, care iarba si buruieni au invadat si paraginit Cismigiul, Herastraul, Parcul Circului, spatiile verzi de la blocuri, boschetii au ajuns cat peretii, si gunoaiele pe strazi. Huooo! Catzule cu "guvernul meu" !

23 mai 2021 8:05

Măi ăla care te semnezi Dan Păi, tu dacă n-ai citit articolul, atunci ce opinezi tu acolo e egal cu zero. Că ție nu-ți place moaca lui CTP e una, problema nu e fizionomia omului, ci ceea ce face și gândește și spune acesta. Uite de exemplu, Adrian Năstase, un muian agreabil, fofogenic, cu voce onctuoasă, dulceagă, cu un comportament aparent normal, ca om politic cu funcții importante-n statul român a batjocurit și ruinat România, aruncând câteva miliarde de euro pe nimic, dar, în loc ca el să putrezească-n veci la ocnă, e bine mersi, chiar dacă legea l-a pedepsit cu mare și multă indulgență pentru câteva potlogării ilegale. Tu, sărmane ignorant și idiot, comentezi la un articol fără să-l fi citit, păi, esența articolului trebuie aprofundată cu discernământ, numai după aceea se pot trage concluzii. Sărmane imbecil. Du-te și pupă-n cur PSD-ul care a ruinat și batjocurit țara și națiunea.

23 mai 2021 7:45

Muie postacilor Psd..@Dan Sa le-o sugi la user-isti imputit de postac Psd-ist @Dan

22 mai 2021 23:31

Episcopul homosexual de Huși Dane, nu pot uita bucile tale. Nici cum îmi sărutai mădularul, sordindu-mi sămânța...

22 mai 2021 18:52

@Dan Admirabil spus, Dane! Dulăul fără dinți și fără pubulă, dar cu ciorchini schizo pe cerebel, este luat sub protecție de superinteligentul closetelor publice!

22 mai 2021 18:07

heterosexual cult detectat: 13:31

22 mai 2021 14:41

@Dan Intelegem ca ai cazut recent din bananier direct pe laptop insa inca te afli in metamorfoza , vorba lui Topirceanu "si se transforma tare greu/aspira-acum la cimpanzeu. PS. E de inteles de ce nu poate comenta pe continutul articolului.

22 mai 2021 13:31

Șobolane, de Teodosie s-a luat Patriarhia, Sinodul, societatea civilă Cretinule de Dan.

22 mai 2021 12:14

găozar bolșevic detectat 12:10

22 mai 2021 12:13

Dan Ăsta se ia de toată lumea, el este buricul pământului. Insul este clar platit să facă pe clovnul presei.Isi da cu părerea despre sport, teologie, Sf, IT, poezie, agricultura, este specialist în finanțe, bănci,istorie, culesul căpșunilor și al cireșelor, știe tot despre coana dancila și Teodosie. Cacalitatea lui cea mare constă în faptul că este sluga credincioasă a usr- iștilor și bufonul celor de la Digi 24. Când intră în clădire râd și femeile de serviciu de el zicând " iar începe asta sa se scălâmbăie" .PS. Nu i-am citit mâzgăliturile din acest articol .

22 mai 2021 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.