Emil Boc crede că Florin Cîțu este opțiunea cea mai bună pentru conducerea PNL, iar în ceea ce privește un eventual tandem pe care să îl facă cu actualul premier la vârful partidului, primarul Clujului a declarat, miercuri seara, la Digi24, că nu o să se implice „mai mult decât îi permite funcția” actuală de edil.

Declarația vine în contextul în care Ludovic Orban și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la conducerea liberalilor, în perspectiva congresului din septembrie, iar prim-vicepreședintele Rareș Bogdan declarase că actualul lider PNL va avea „un contracandidat foarte puternic”.

Pe de altă parte, surse liberale citate de digi24 spun că Florin Cîțu și Emil Boc ar fi avut mai multe întâlniri pentru a stabili un parteneriat în vederea unui eventual tandem la Congresul PNL din septembrie, însă nu era clar dacă Florin Cîțu va fi contracandidatul lui Ludovic Orban sau primarul Clujului, Emil Boc.

Integral pe HotnewsComentarii

clujean Tuca-l in cur Bocule! Ti-ai gasit deja un nou stapin?

21 mai 2021 7:15

EMILICĂ, las-o jos că măcăne! Abia te reevaluasem în postura de premar, dar văz că la scară națională nu depășești viziunea de pion bășinist! Bine, Băsescu baremi era hoț de anvegură, avea practică de securist la nivel înalt, era uns cu toate alifiile de prin porturile lumii, dar să-l proclami pe Vasilică Cîțu salvattore de la Patria, zău că dovedești fie prosteală, fie pupincureală pe banii babacilor!

20 mai 2021 15:43

URAAA!!! URAAAA!!! URAAAAAA!!! Aplicând criteriile de similitudine coroborat cu transpunerea peste timp, putem concluziona că societatea romaneacă nu s-a vindecat vis-a-vis de ”obiceiurile” comuniste. Dacă tovarașul Nicolae Ceaușescu era omagiat în diverse moduri, avea realizări ..... SLAVĂ DOMNULUI ( fabrici, uzine, scoli, gradinite, blocuri de locuit .....), nu înțeleg și/sau nu văd realizările TOVARAȘULUI Cîțu carea l-au determinat pe ”MICUL” Emilianovici Boc-Poc să afirme: ”Din punctul meu de vedere, Florin Cîțu este viitorul României....”. Acest mod de gândire este specific slugarnicilor, pupincuriștilor, oligofrenilor!!!!

20 mai 2021 10:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.