Întâlnirile din timpul pandemiei de coronavirus nu au fost deloc ușoare, mai ales pentru cei care au fost singuri și i-au văzut pe ceilalți doar pe internet. Iar restricțiile și izolarea au schimbat modul în care abordăm relațiile, scrie explica.co.

Astfel, pe măsură ce ne apropiem din ce în ce mai mult de vară post-vaccinare, mulți oameni vor putea să se vadă în siguranță cu ceilalți, după o pauză destul de lungă.

Iată deci ce vă așteaptă în lunile fierbiinți care vor urma, potrivit zodiei căreia îi aparțineți.

Berbec

Îți înțelegi nevoia de independență mai mult ca niciodată. Ești dornic de libertate și aventură. Va fi o prioritate pentru tine să găsești pe cineva care prețuiește aceleași lucruri. Vara va fi fierbinte și tu ești pregătit. Dacă te afli într-o relație, vei prelua conducerea iar partenerul te va urma.

Taur

Romantismul este întotdeauna important pentru tine. Însă vrei ca persoana iubtă să-ți fie și prietenă. În această vară vei fi un fluture social, așa că vrei să te distrezi alături de persoanele dragi.

Gemeni

Ești gata să te concentrezi asupra dorințelor tale și vrei să ai parte de ceea ce meriți într-o relație. Ai avut de-a face cu oameni care nu te-au prețuit. Vrei să-ți poți exprima deschis gândurile și sentimentele.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.