Profesorul clujean Răzvan Cherecheș este de părere că măsurile de relaxare adoptate în România sunt doar temporare. Potrivit acestuia, românii se vor confrunta și cu valul patru al pandemiei de coronavirus.

Profesorul de Sănătate Publică Răzvan Cherecheș este de părere că măsurile de relaxare adoptate de către guvernanți, zilele trecute, au caracter temporar întrucât România se va confrunta cu valul patru de pandemie. Măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului vor fi adoptate, din nou, odată cu venirea toamnei.

Vremea caldă a dus la scăderea infecțiilor Covid-19

Potrivit profesorului clujean, vremea caldă a influentat foarte mult scăderea cazurilor de infectare cu coronavirus. Creșterea temperaturilor a dus la scăderea ratei de incidență, susține Răzvan Cherecheș.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Kuminekăturile Gemene Eu nu-l cred pe individul ăsta, dar o să-l cred numai dacă-și lasă barba pân-la pulă. Cu respect, Ecce Kurrupt, sau mai pe scurt Paulus, adică Sfîntul Prooroc Paulus Băshitul de la PSD, adică același Paulus Băshite de la AUR

18 mai 2021 21:14

xyz Cetateanul din poza, daca si-ar rade barboiul stufos, ar avea mai multa credibilitate cu afirmatiile despre infectare Covid. In realitate, rata de infectare nu a scazut deloc, doar ca, cetatenii nu-si mai fac testul de Covid pozitiv/negativ, caci, se cumpara din farmacii la cca. 23 lei/kit, cand ar trebui ca 'guvernul meu" sa distribuie gratuit aceste kituri.

18 mai 2021 8:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.