Rareș Bogdan a criticat felul în care jandarmii au intervenit duminică la o terasă unde acesta lua masa împreună cu familia. Europarlamentarul PNL a catalogat acțiunea drept intimidantă și a precizat că a stat de vorbă cu ministrul de Interne, Lucian Bode, însă fără a-i da detalii despre locația unde a avut loc incidentul la care a asistat. "M-a întrebat și i-am spus că nu vreau să-i zic, pentru că nu e cazul meu particular", a spus Rareș Bogdan, luni, la Palatul Parlamentului.

„Eram cu familia pe terasă. Eu înțeleg foarte bine și susțin total forțele de ordine și respectarea regulilor. Mi-aș dori foarte mult, de exemplu, ca forțele de ordine să fie prezente vineri, sâmbătă, în anumite locuri din București sau de pe Litoral, unde restaurantele se transformă în cluburi. Acolo ar trebui să intre, dar să intre în modalitatea în care au făcut-o în anumite locuri din București. E normal să fie DSP, e normal să fie organele de control să verifice dacă sunt respectate regulile, dar nu văd de ce într-un loc unde se află oameni cu familiile, cu copiii, trebuie să vină în uniformă.

Integral pe Digi24Comentarii

ciclop am postat un mesaj despre rares bogdan - care este doar o amarata de vuvuzela si un slugarmnic fata d einsul inalt din dealul Cotroceniului si ati CENZURAT !!! RUSINE!!! SUNTETI DE CACA..OOOO!!!

18 mai 2021 14:41

@vai de mine! Idiotule, vezi că iar ai greșt adresa! Numai un bou ca tine poate crede că doar un câine este ciont de coadă. Mai sunt și alți „țigoineri” deștepți în țara asta. Nici nu voiam să-mi pierd vremea răspunzând unui idiot ca tine, dar, na, gogomănia e prea mare ca să nu iau apărarea celui ce a scris Mesajul ptr. Rareș Bogdan. Dacă ai crezut (greșit) că persoana respectiv aș fi eu, vechiul tău „amic” (mă rog, se mai poate înșela omul!), de ce naiba te iei cu atâta zvâc și de Rareș Bogdan?! Ești din altă gașcă lăbărară decât a lui? Ori ți s-a dat ordin de la USR+ pe linie de SRI?

18 mai 2021 14:33

@Vai de mine! Este ”complicat” ce-am citit de la tine....dar cel mai ”neînțelegătoare” cuvinte sunt ”Paulus” și ”mă-ta Rusia”....chiar și PSD !.....Ce treabă are PSD-ul cu ce ”enormități” a scos pe gură Rareș Bogdan, la fel ca multe alte minciuni scoase din gurița sa !....Omul ăsta minte cum respiră !....

18 mai 2021 11:11

ovi Poate ca esti securist baiete...nu militian.

18 mai 2021 7:17

Vai de mine! Măh Paulus, ești rrom? Că văd c-o bulești pă țigoinărește! Canci! Ales bules? Măh Țigoinărule, măh român dă baltă, tu încurci ca de obicei borcanele. Individul ăsta care e guraliv pă la Bruxelles, demonstrează c-a dat snobismul peste el, deh, s-a ajuns în cocina dă la Bruxelles și acum, ete na, trebuie el să traseze indicații prețioase și sarcini pentru toată pulimea înțolită-n uniforme de la jândari în sus. Problema e alta, tu-l acuzi pe nedrept pe gargaragiul ăsta pentru niște abuzuri făcute de niște indivizi mai dezaxați din poliție și jandarmerie, guralivul ăsta și actuala putere NU sunt responsabile direct pentru acele abuzuri, dar la rândul lor trebuie să facă-n așa fel ca ele să nu se mai întâmple. Ceea ce e cu totul altceva! În altă ordine de idei, nenea ăsta care gura mult prea mare, ar trebui să facă-n așa fel încât să afirme în toate ălea ale lui, chestiuni care să se situeze undeva la mijlocul problemei, deci în zona de tolerare și înțelegere, nu-n zona de acuzare sau blamare. Așa că tu, servește de la Mă-ta Rusia o mUE, că de data nu e dă la UE! Muie! Muie PSD!

18 mai 2021 1:46

Mesaj ptr. Rareș Bogdan Bine ați venit în România zilelor de azi !....V-ați ”coborât” din înaltul Bruxellului în starea Bucureștiului de astăzi ?!?....Ador când văd o ”somitate politrucă” din Românica de azi că ”suferă” la fel cum suferă prostimea și populimea normală.....Reține D-nule Europarlamentar că poliția și jandarmii au bătut femei românce pe stradă că nu aveau masca pe gură de li s-a chemat SMURD-ul să le dea primul ajutor !....Sfatul meu este să nu mai ieși pe stradă cu familia cu copiii mici că te vor scuipa românii în față.....Că-mi aduc aminte memorabila frază a dumitale ”Dacă vin Liberalii la putere într-o lună se vor desființa Pensiile Speciale ” !....Canci !....Ales Bules !....

17 mai 2021 19:25

Pute Au deranjat fecala !!!

17 mai 2021 16:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.