Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat, luni, că Ludovic Orban va avea cu siguranţă un contracandidat „foarte puternic” pentru şefia partidului, adăugând că Florin Cîţu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Dan Motreanu şi Robert Sighiartău s-ar putea număra printre opţiuni.

„Primul lucru într-un Congres, într-o bătălie este să ai o retorică bună, retorica învingătorului. Mai e mult până departe. Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic. (…) Eu sunt extrem de puternic, nu foarte puternic, dar eu nu candidez. Eu candidez în echipa câştigătoare. (…) Suntem partid liberal, este normal să existe competiţie, cred că nici Ludovic Orban, nici altcineva nu-şi doreşte să existe un singur candidat, sunt absolut convins că va exista minim un contracandidat, dacă nu chiar doi.

Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga. Este şi Florin Cîţu o opţiune, şi Emil Boc o opţiune, este şi Ilie Bolojan şi Dan Motreanu, este şi Robert Sighiartău o opţiune, avem mai multe opţiuni. Eu am spus-o ca să nu existe niciun fel de speculaţie – voi intra pe poziţiile doi-trei în echipa câştigătoare”, a afirmat Rareş Bogdan, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL, citat de Agerpres.

Integral pe G4media.roComentarii

Măi băiete, tu de când ești mare grohăitor pe la Bruxelles, ți-a intrat aristocrația-n găoz? Faptul c-o avea nen-tu Ludovic un contra-candidat la șefia partidoiului, nu e o problemă, dar tu ca să-l mai aduci pe Lindicul Principesei Emil Boc undeva unde el NU mai are ce căuta, e o gogomănie și o imbecilitate monumentală. Emil Boc, în afară de faptul că e bun de papagal, adicătelea e gureș, are dicție, e cât de cât un orator niscai mai acătării, dar în rest e o Loază, n-are nici personalitate, n-are nici prestanță, n-are nici verticalitate, n-are mai nimic din ceea ce-i trebuie unui șef de partid politic important. Sărmanul Emil Boc n-a fost în stare să demonstreze nimic ca și premier, el a fost de fapt o marionetă și o păpușă de carton și sluga umilă și prea-plecată a lui Băsescu, caricatura aia oripilantă și Neomul națiunii. În rest, niște lideri mai acătării prin PNL de talia lui Ludovic Orban, NU prea sunt. Actualul premier, este totuși un individ politic de valoare, care trebuie prețuit. În rest, cam bate vântul printre potențialii candidați la șefia partidului. În ceea ce te privește pe tine, tu NU ești nici acel foarte puternic, NU ești nici acel personaj de calibru pentru șefia PNL, dar dacă te vei screme tare de tot în tentativa de a te mai șlefui nițel, poate cândva vei deveni acel personaj de calibru, dar acum și-n viitorul apropiat, NU, categoric NU. Punct!

18 mai 2021 1:58

Lute, care pute, alias v, alias ion, alias Pardaillan Aș sugeo pulă de baron. Acum!

18 mai 2021 1:56

Pute Daca numai panaramele astea doua sunt candidati, vai de PN(D)L,o ia sigur pe urma PNTCD ,pacat de partid nu de actualii membri !!!

17 mai 2021 12:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.