Horoscop 17 mai Berbec

Dacă ar trebui sau nu să faci o anumită cheltuială, ar putea provoca o anumită tensiune între tine și un partener. S-ar putea să crezi că nu este fezabil acum, în timp ce prietenul tău este hotărât să meargă mai departe pentru asta. Nu este ziua pentru a încerca să ajungi la un acord în această privință. Niciunul dintre voi nu va ceda. Așteptați câteva zile până când sunteți amândoi puțin mai tensionați.

Horoscop 17 mai Taur

Un prieten poate organiza o petrecere și s-ar putea să se aștepte să participi. Probabil ai avut o zi stresantă și chiar nu ai chef pentru asta. Prietenul tău poate încerca să te convingă să vii făcându-te să te simți vinovat. Nu cădea în acea capcană. Mergi doar dacă simțiți că valoarea ocaziei este mai mare decât nevoia ta de odihnă. Prietenul tău te va ierta dacă spui nu.

Horoscop 17 mai Gemeni

Astăzi s-ar putea să primești câteva semnale intuitive incomode de la unul sau mai mulți prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit oricum să socializeze. Cel mai bine este să vă concentrați asupra activităților solitare, dacă puteți.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.