Lansarea din 14 mai a noului program Rabla pentru Electrocasnice 2021 aduce o serie de modificări importante, de la categoriile de echipamente incluse, etape de desfășurare precum și o noutate despre care nu au fost în prealabil consultați actorii din domeniu, mai exact ignorarea responsabilităților producătorilor care pun pe piață aceste echipamente, avertizează ECOTIC, organizația care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a aproximativ 700 de producători și importatori afiliați. Noutatea ridică întrebări importante despre cine va finanța operațiunile de colectare, tratare și reciclare ale deșeurilor din această campanie.

Rabla pentru electrocasnice a început oficial vineri și interesul este mare, Ministerul Mediului spunând că 50.000 de oameni s-au înscris pe platformă până la ora 15. Bugetul este de 75 milioane lei (aproape dublu față de 2019), iar voucherele sunt între 200 și 500 lei, în funcție de aparat și clasa de eficiență energetică).

Integral pe HotnewsComentarii

pensionar revoltat Boanghina a facut o platforma de inscriere de tot cacatul ,pentru ca inscrierea sa fie cat mai greoaie. Tantose , dupa ce ai omorat ursul Arthur acum ne omori si pe noi cu platforma ta greoie. La ce iti trebuie cont si copii dupa buletin? Nu ai erectie fara buletin coruptule?

15 mai 2021 7:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.