Ludovic Orban a anunţat la Cluj că procedurile de alegeri în partid vor fi declanşate în curând. Preşedintele PNL spune că nu există o competiţie pentru că deocamdată este singurul candidat. Într-o altă conferinţă de presă, organizată la Suceava, premierul Cîţu a negat existenţa unei campanii electorale interne privind Congresul şi a spus că a venit în calitate de prim-ministru pentru a susţine campania de vaccinare.

„Nu există o competiţie. Deocamdată sunt singurul care mi-am anunţat candidatura la peşedinţia Partidului Naţional Liberal. În curând vom declanşa procedurile de alegeri în partid. Vreau din nou să fac precizarea că alegerile în Partidul Naţional Liberal nu înseamnă numai organizarea unui Congres.(...)Abia după ce se termină alegerile la baza partidului va avea loc Congresul”, a declarat liderul PNL.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz Parlamentul, trebuie in regim de urgenta sa aprobati o Lege cu interzicerea totala a importurilor de deseuri si gunoaie, care Lege sa prevada sanctiuni si pedepse penale grele. Guvernul PNL/USR/PLUS, aprobati in regim de urgenta achizitionarea de scanere pt depistarea balotilor cu deseuri - Romania este in razboi pe viata si pe moarte cu intoxicarea cu deseuri revarsate de Europa peste noi. Johanis sa promulge urgent aceasta Lege cu interzicerea totala a importurilor de deseuri, cu pedepse grele.

14 mai 2021 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.