Surpriză pe scena politică, unde AUR, partidul condus de George SImion a luat fața celor de la USR PLUS și a ajuns să ocupe locul al treilea în preferințele de vot ale românilor.

Partidul AUR a depășit Alianța USR PLUS în intenția de vot a românilor, conform unui sondaj de opinie realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde.

Sociologul Vladimir Ionaș, reprezentant al Grupului Avangarde susține că ascensiunea AUR în sondaje vine pe fondul încrederii tot mai scăzute pe care românii o au în partidele politice vechi.

Potrivit spuselor sale, AUR reușește să rupă tot mai mult din electoratul USR PLUS, astfel că alianța a înregistrat o scădere în intențiile de vot ale românilor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Hannibal Elector Socio-ologii ăștia de la Avangarde, au furnizat totdeauna niște sondaje fantasmagorice, irealiste, care NU s-au adeverit niciodată. Că așa-și dau cu părerea niște socio-ologi d-acolo e una, această gașcă de legionari naziști în travesti o să-și rupă gâtlejul la următoarele alegeri, pentru că boborul o fi ăla mult și stupid people, vorba lui Silviu Brucan, fie-i țărâna grea, ei bine, boborul NU o să mai pună ștampula pe excrementul AUR, chiar dacă e de aur. Ăștia de la AUR n-au știut nici măcar să-și găsească un nume de gașcă politică mai reușit, au hoțit de la țigani ințialele și au mizat pe izul sau damful patriotard care e defecăcat din numele acestei găști de legionari idioți. Deocamdată, AUR nu poate face nimic în legislativ, poate face numai niscai zarvă și gâlceavă aiurea, alături de PSD, care deși se tot screme-n draci liderul lor nebărbierit la găozul tenului lui să afirme, NU e și nici n-a fost cel mai mare partid din țara asta, chiar dacă prostimea boborului l-a votat fără să știe că PSD a înglodat România în 85 de miliarde euro datorii externe, din totalul de 121 miliarde euro cât e acum datoria externă a țării. Cine e atât de cretin să voteze un partid neo-marxist împuțit ca PSD care a ruinat și a batjocurit țara și națiunea asta? Așa că socio-ologii vor fi tratați cu cât mai multă mUE că e de la UE!

17 mai 2021 3:50

Brian Swarran Ce mutra tampa de idiot are acest Gheorghe Simion. Langă el, cealalta aratare caricaturala, Sfantul ala constipat nebarbierit, un alt impochimen imbecil al acestei gasti naziste AUR care poluează cocina parlamentului romanesc. Niste tembeli cretini fascisti idioti.

16 mai 2021 23:18

Brian Swarran USR PLUS o adunatura de hoti de buletine de vor si tembeli progresisti.

15 mai 2021 12:14

ion USR/PLUS adunatura de hotZi de saci cu bilete de vot, hoatza sefa "depsitata" este Clotilda nerusinata, lipsita de bun simt, pusa pe fraude cu bunurile sect.1. Taiati-va mainile votantii adunaturii UST/PLUS !

15 mai 2021 9:09

Nea Costel AUR castiga alegerile anticipate. Simion prim ministru!

14 mai 2021 23:09

Paisie Întârziatu, gargaragiu la Legiunea Împuțită AUR Ete na! Căcat împrăștiat! La Excrementul Zilei, dar și la avangardele pulii Vharanului. Socio-ologul Gelu Sămbătă ne-a lăsat pe toți crăcănați și ne-a vindecat de vânturi la buci. Ologul social Gigi Marți Trecute-Fix s-a băgat ca musca-n găozul calului la Avangardele Pulii și a scos de acolo Garda de Rugină Legiunea Împuțită AUR care căcare are cică al 3-lea partid de la coada Joianei din România, în preferințele cui? Hai măi să fim serioși! Ce a făcut AUR concret până acum în afară de circ de 3 bani leșinați și de provocări la anarhie și destabilizare socială? Păi să nu-mi bag eu toată Euro-Pula în capul ăla mare, pătrat și gol al Ologului Social Gelu Diminică Matinal Trecute Fix? Vă-n gură să vă sparg cu naziștii voștri împuțiți de la AUR și să vă fut! Muie! Muie AUR!

14 mai 2021 22:59

Muie Aur muie Vladimir Ionas Numai gunoiele platite de Psd pot face un asemenea cacat de sondaj..mai dute in p***a ma-ti Vladimir Ionas cine ma-ta are incredere in analfabeti estremisti incredere numai un bou ca tine si cacati lui Andronic care a scris acest cacat de articol...

14 mai 2021 13:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.