Managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a avertizat vineri că măsurile de relaxare anunțate începând de mâine sunt bine-venite și așteptate, dar trebuie tratate cu precauție, pentru că virusul încă există și nimeni nu-și dorește să „mai audă de reluarea valului de infectări cu COVID”, potrivit Digi24.
„Ne bucurăm că sunt măsuri de relaxare, dar trebuie privite cu multă precauție, pentru că niciunul dintre noi nu-și dorește să mai audă de știri negative cu privire la reluarea valului de infectări COVID. Renunțăm la mască în spațiul liber, dar să ne gândim să păstrăm distanță. Pandemia nu s-a sfârșit încă, avem încă pacienți în spitale cu număr mult mai mic, dar ne dorim ca acest număr să scadă”, a declarat vineri Beatrice Mahler la Digi24.

Medicul are o recomandare pentru români, un sfat ca să prevină îmbolnăvirea: „Acolo unde distanța de 1,5 -2 metri nu poate fi păstrată, să purtăm mască”, a mai spus managerul de la „Nasta”.

Integral pe LibertateaComentarii

Hai că v-ați umplot de BĂNET în această pandemie! Licitații publice la cheremul PNL, USR+ și UDMR ......bravoooo!!!!

14 mai 2021 14:42

Sa fim seriosi ! Relaxarea e dictata de pastrarea scaunelor politice si nu de realitatea pandemica."Frana de mana" a lui Catu in caz ca etc..e o penibila gogoasa .Amintiti-va ce a urmat dupa prima relaxare...tot politica in fond .

14 mai 2021 13:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.