Mai multe persoane, majoritatea cu o identitate falsă, povestesc cum ar putea obţine bani frumoşi peste noapte de la persoane fizice, nu de la bănci. O nouă ţeapă îşi face simţită prezenţa în mediul online.

Pe diferite grupuri de Facebook, unde există mii de oameni, au fost făcute postări sau lăsate comentarii în care se vorbeşte despre nişte aşa-zise „împrumuturi minune”. Fel de fel de persoane, majoritatea cu o identitate falsă, povestesc cum ar putea obţine bani frumoşi peste noapte de la persoane fizice, nu de la bănci.

„Cu o profundă recunoştinţă vreau să vă aduc mărturia mea aici, am primit un împrumut de 35.000 de euro pe contul meu luni dimineaţa. Tu, care cauţi un împrumut de bani, am dat peste o femeie serioasă şi cinstită de naţionalitate franceză. Am vorbit despre asta mai multor colegi care au primit şi împrumuturi de la această doamnă fără să aibă probleme. În special pentru mine, am primit solicitarea de credit prin transfer bancar în 72 de ore fără protocol şi sunt complet mulţumit. Pentru solicitările dvs. de credit, o singură adresă. Iată WhatsApp”, se arată într-un mesaj postat într-un grup privat de Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.