De la începutul campaniei de vaccinare cu serul anti-COVID produs de AstraZecena, 15 persoane și-au pierdut viața la scurt timp după ce le-a fost administrat vaccinul.

În prezent, sunt deschise 12 anchete prin care se încearcă să se determine cauzele precise care au dus la moartea acestor pacienți.

Întrebarea pe care o pun familiile victimelor este dacă aceste decese au fost sau nu cauzate de serul AstraZeneca. Astfel, au decis să acționeze în istanță pentru a primi un răspuns, relatează publicația France Inter.

Integral pe ProTVComentarii

Ai dreptate Paulus Te citez prin copy-paste, ” ...... te pronuți precum ”baba-omida”! Te pronuți? Măi agramatule, vezi că vine dă pă lumea ailaltă filozoful austriac Karl Popper să te fută-n cur și să te pronuțe cu un falus Kalergi, ca să te umple-n găoz de liberalism abstract, că vorba aia, Popper deși a fost pe la 16 ani pentru scurtă vreme adeptul marxismului, după mai puțin de un an de zile l-a abandonat dracului cu socialism cu tot și a devenit adeptul liberalismului și al capitalismului economic și politic. Sărmane răspândac stalinist leșinat!

14 mai 2021 23:36

Vedeți ce înseamnă să nu ai un ”specialist” alias Valeriu GIGEL =Strugurel Daca Frnața avea un ”specialist”de talia lui Gigel, din prima le spunea că moartea pacienților NU este din cauza vaccinului AstraZeneca! Statutul de medic, al domnului Gigel, nu-l contestăm, dar nu poți să-ți dai cu părerea despre un produs care estee rodul muncii unei echipe complexe de specialiști in medicina, fizică, chimie, microbilogie ....... . Așa fără o cercetare prealabilă, fără o autopsie ...... te pronuți precum ”baba-omida”!

14 mai 2021 10:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.