Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem la restricții, avertizează premierul Florin Cîțu: „Putem să discutăm și despre o frână de mână, dar dacă ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede ne întoarcem la normalitate”.

„Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem! Nu putem să trecem de pandemie decât dacă ne vaccinăm. Asta e clar, nu este niciun dubiu. Faptul că azi a scăzut așa de rapid rata de pozitivare se datorează în mare parte campaniei de vaccinare de succes”, spune Florin Cîțu, joi, la Digi 24.

Premierul spune că măsurile de relaxare anunțate joi reprezintă o decizie importantă, așteptată de români, dar este doar o etapă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

xyz Parlamentul, trebuie in regim de urgenta sa aprobati o Lege cu interzicerea totala a importurilor de deseuri si gunoaie, care Lege sa prevada sanctiuni si pedepse penale grele. Guvernul PNL/USR/PLUS, aprobati in regim de urgenta achizitionarea de scanere pt depistarea balotilor cu deseuri - Romania este in razboi pe viata si pe moarte cu intoxicarea cu deseuri revarsate de Europa peste noi. Johanis sa promulge urgent aceasta Lege cu interzicerea totala a importurilor de deseuri, cu pedepse grele. Johanis sa promulge urgent Legea interzicerii totale de importuri de deseuri, cu pedepse grele.

14 mai 2021 6:37

Ba mai ecce și frâna de pulă! A năpârlit Cîțulache și metafoRa asta a scăpat-o din vedere.

14 mai 2021 2:41

Ba mai ecce și frâna de pulă! A năpârlit Cîțulache și metafoa asta a scăpat-o din vedere.

14 mai 2021 2:40

Frână de mână? Păi, dacă vaccinarea e drive-trough, nu ne putem întoarce că e sens unic, dar o frână mai că putem pune, ba o frână de picior, ba o frână de mână, bașca o frână de muci la final, ca să dispară covidul. Problema e dacă vaccinarea e open-space, atunci e pericol mare, că e prea open-space, e prea mult open, e prea emergentă treaba implementată sustenabil și diligent și compliant, ce pula calului?

14 mai 2021 1:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.