ÎPîS Mache de la Constanța a cuvântat că femeia, prin comparație cu bărbatul, e plină de slăbiciuni și păcătoasă din naștere. Durerile facerii sunt o pedeapsă binemeritată pentru cea care „a început păcatul”. Întrebat dacă asta nu e discriminare, ÎPîS a răspuns: „Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia”. Replica îmi amintește de discuțiile din pauză în școala elementară: „Ninel nu e prost. Așa e el”.

Auzindu-se însă că CNCD o să-l ia în discuție, acest luminător al BOR s-a grăbit să se apere: „Dacă Sfânta Scriptură aduce discriminări, cei care au această părere trebuie să-l dea pe Dumnezeu în judecată”.

Da, aici informatorul Mache e profesionist: e cazul să cercetăm Biblia.

Lăsând la o parte episodul alungării din Rai (îl voi analiza într-un comentariu viitor), invocat de ÎPîS, în care e vorba de Dumnezeu Tatăl, să vedem ce spune Iisus Hristos, adică tot Dumnezeu, despre divorț.

Integral pe RepublicaComentarii

xyz Parlamentul, trebuie in regim de urgenta sa aprobati o Lege cu interzicerea totala a importurilor de deseuri si gunoaie, care Lege sa prevada sanctiuni si pedepse penale grele. Guvernul PNL/USR/PLUS, aprobati in regim de urgenta achizitionarea de scanere pt depistarea balotilor cu deseuri - Romania este in razboi pe viata si pe moarte cu intoxicarea cu deseuri revarsate de Europa peste noi. Johanis sa promulge urgent aceasta Lege cu interzicerea totala a importurilor de deseuri, cu pedepse grele.

14 mai 2021 6:39

Măgarul cu coasă! Fabuloasă idee! Muie!

14 mai 2021 2:20

Eccce Kurrupt Măh moș Pavel Td, măh moș Pulă belită, tu după ce că ai o moacă de cur de măgar, te mai încumeți să îl caracterizezi pe CTP cum arată? Măh Moș Pulă belită, tu după ce că îți arăți numai jumătate de mutră, adică numai o fesă, te mai și forțezi să îți postezi aici cretinitățile? Te fut în gură cu coasa! Cu respect, Kuminekăturile Gemene, adică același Paulus

14 mai 2021 0:20

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD Unde-i Paulus să-l fut în cur și să-i dau muie cu secera și ciocanul neo-marxist? Sau să-l fut în gură cu coasa, că tot a pomenit-o el mai jos?

13 mai 2021 22:36

găozar bolșevic detectat 14:45

13 mai 2021 15:17

Imaginați-vă o COASĂ în spatele lui C.T.P.

13 mai 2021 14:44

zaha deci nu toti sunt egali in fata legii ,unii mai egali ca altii

13 mai 2021 12:51

Oltean Este cazul ca IPS Teodosie sa fie pensionat si trimis acasa, pentru a se putea odihni sufleteste.

13 mai 2021 10:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.