Ramona Săseanu Moroşanu a fost numită director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, după ce a picat concursul pentru funcţia de director al studioului teritorial Craiova şi pe cel pentru funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv de ştiri, sport şi programe pentru acelaşi studio, potrivit G4Media.

În 2012 Ramona Săseanu a picat concursul pentru funcţia de director al studioului teritorial Craiova cu o notă finală, medie între nota proiectului managerial şi cea a interviului de 7,1. În 2013 a încercat, fără rezultat, să obţină funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv de ştiri, sport şi programe la studioul din Craiova, deşi spune că până atunci a realizat emisiuni pe teme medicale, potrivit imaginilor publicate de G4Media.

Din imaginile publicate de sursa citată, se observă cum Ramona Săseanu face confuzie şi numeşte municipiile reşedinţă de judeţ, în mod eronat „municipii de judeţ”. De asemenea, aceasta nu cunoaşte nici reguli elementare de campanie electorală.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Alta nenorocita de USR/PLUS - izda, analfabeta functionala, tupeista, inculta si lipsita de capacitate de invatare. Fraierilor de romani, ati primit ce-ati votat cu 15%, golanii astia numeritau nici 3%. Sau, voturile reale au fost sterpelite golaneste, de adunatura lu' Johanis?

13 mai 2021 10:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.