Alternativa la reformarea TVR este desfiinţarea Televiziunii Publice, declară la RFI preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, Iulian Bulai, membru USR PLUS. El are „mari dubii” că TVR poate deveni un post relevant cu Ramona Săseanu la conducere, transmite News.ro

Doina Gradea şi Georgică Severin au fost demişi de Parlament din fruntea TVR, respectiv a SRR. În locul lor au fost numiţi doi interimari: Ramona Săseanu şi Liviu Popescu.

Preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, Iulian Bulai, spune că şefa interimară a TVR a fost propunerea PNL, care trebuie să şi-o asume.

Integral pe G4media.roComentarii

ABCD Derbedeii USR/PLUS nu stiu sa construiasca, sa dezvolte, sa amelioreze, pt. derbedeii si cersetorii USR , cel mai usor este sa desfiinteze, sa darame, sa demoleze - r-ati ai drak' de rezistacii mamii voastre, si tatalui vostru cu geaca rosie, care v-a scos pe strazi cu urlete guturale.

13 mai 2021 7:24

Măh Paulus, nu te mai kuminekăka pe tine degeaba, cufuritule. Mai bine lasă-l pe Șerban Nicolae să te fută-n cur îndesat, poate te vindecă de diareea aia stalinitstă, nerezistacule. Măh Kurruptule, tu ești poponar veteran stalinist buchisit la Mama Rusia și la Moscova, nu te mai agita degeaba, cu gălăgia aia cu limbile romanice și ălelalte detalii patriotarde, pentru că pentru un miciman leșinat ca tine nu prinde la bobor, Loază. Muie PSD! Cu respect, Paisie Întârziatu, elev-sergent la Legiunea Împuțită AUR. Muie AUR! Legionari din toate țările, muiți-vă!

13 mai 2021 7:04

Pulian Pulai, cerșetorul neamului ajuns împărat Măh vițel în chiloți de la metrou, Televiziunea națională și Radioul național sunt, sau ar trebui să fie, glasuri distincte ale națiuni române ăn corul națiunilor europene și ale lumii. Voci ale unui popor străvechi, găsit de istorie pe aceste meleaguri, care n-a venit de nicăieri, ci, dimpotrivă, ai cărui feciori au ajuns cu turmele lor de oi din Crimeia până Scandinavia, Spania sau Italia, iar din limba sa străveche, ci nu din latină (vezi sursele de la Vatican!) sau desprins limbile romanice și chiar o bună parte din vocabularul și structura gramaticală ale limbii punjabi din India și Pakistan. Pune mâna pe carte, boule, și învață istoria neamului tău, istoria limbii și a civilizația naționals, nu să-i îngropi instituțiile fundamentale de cultură! Cum dracului a fost posibil ca un cerșetor internațional ca tine să vegheze asupra destinelor culturii române?!

13 mai 2021 2:01

Muie postacului Psd-ist @ABCD Sa te f***m noi pe tine in gura @ABCD imputit de postac Psd-ist..si pe toti hoti si penali Psd...derbedei sunteti voi imputiti de postaci Psd-isti..cu ma-ta care te-a cacat...

12 mai 2021 21:48

Lute Om de cultura trebuie ascultat ,a fost cea mai buna statuie romaneasca de peste hotare din ultimii 35 de ani !!

12 mai 2021 16:55

ABCD Derbedeii USR/PLUS nu stiu sa construiasca, sa dezvolte, sa amelioreze, pt. derbedeii si cersetorii USR , cel mai usor este sa desfiinteze, sa darame, sa demoleze - r-ati ai drak' de rezistacii mamii voastre, si tatalui vostru cu geaca rosie, care v-a scos pe strazi cu urlete guturale.

12 mai 2021 16:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.