Cetăţeanul britanic a intrat 200 de metri pe plaja românească. A fost prins de poliţiştii de frontieră, iar acum este anchetat cu privire la încălcarea regimului juridic al frontierei de stat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetăţean britanic care a trecut ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe plajă. Englezul a fost prins în data de 9 mai, în jurul orei 18.30, de poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia. Aceştia au depistat „la aproximativ 200 metri de la frontieră, pe teritoriul României, o persoană de sex masculin care a trecut ilegal frontiera de stat, pe jos, din Bulgaria în ţara noastră”, transmite Poliţia de Frontieră.

Persoana în cauză nu îşi justifica prezenţa în zonă, fapt pentru care a fost condusă la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru cercetări suplimentare.

Integral pe AdevărulComentarii

N-am crezut să ajung aceste clipe ”Fraților scoateți un kg. de pălincă, astăzi e zi de sărbătoare și trebuie să ne îmbătăm!!!!! Daca cetățenii din UK încearcă, prin diverse tertipuri neortodoxe, să penetreze granița româniei înseamnă că suntem o putere economică și că se trăiește bine, ....ce mai la deal la vale s-a dus veste-n cele patru zări că ROMÂNIA ESTE PRIMA PUTERE ECONOMICĂ și CĂ ESTE GUVERNATĂ GOSPODĂREȘTE!!! Norocul nostru stă în PULIȚIA DE FRONTIERĂ!!!

12 mai 2021 15:04

Ion Românu Știre bombă : Polițiștii l-au prins pe englez ! Ori englezul nu era prea sprinten, ori polițiștii sprinteri de super clasă!

12 mai 2021 13:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.