România este în prezent într-o situație bună în ceea ce privește evoluția pandemiei de coronavirus, a confirmat marți seară, cu ajutorul unor grafice prezentate la Digi24, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. El a atras atenția, însă, că în această stare de fapt există și un „risc major”: populația s-ar putea relaxa, ar putea crede că „gata, am scăpat” și nu s-ar mai duce să se vaccineze.

În acest moment, toată România este „verde”, cu o rată a incidenței de sub 1,5 de îmbolnăviri la mia de locuitori. Este o evoluție care are mai multe explicații, sunt mai multe lucruri comasate, spune Raed Arafat.

„În primul rând, s-au luat unele măsuri, s-au luat din timp, chiar dacă la mulți nu ne place să recunoaștem. România a luat totuși măsuri echilibrate, dar necesare. S-au supărat mai mulți pe noi, asta este, dar măsurile au reușit să controleze situația”, consideră Raed Arafat.

Integral pe Digi24Comentarii

John Chatau Date-n pizda matii Arahat! Mergi in palestina si apara-ti tara.

13 mai 2021 10:22

univ prof Dum Jonie Base Walker Calafat, califule mancamiai flocii.

13 mai 2021 0:23

univ prof Dum Jonie Base Walker Calafat, califule mancamiai flocii.

13 mai 2021 0:23

sa o fut pe mata in cur. Acum chiar acum Este larga ca pizda de vaca!

12 mai 2021 23:04

Nea Costel Sugi pula la negri, Arahat.

12 mai 2021 17:22

Riscul major constă în prostalani, asemenea ție, cu diplomă!!!!

12 mai 2021 14:21

De cr plătește PSD doar postaci homosexuali, ca Lenin? Pentru că n-au Dumnezeu. N-au inhibiții, n-au bun simț.

12 mai 2021 8:05

Adrian Nastase, zis si Sodomitul... Masonii au înregistrări cu mine în plină sodomie. M-au făcut Cavaler de Malta, dar nu m-au scutit de pușcărie, deși în 2004 le-am donat de la bugetul național sume importante. În pușcărie, am scris despre masonerie. Prefer religia masonica, religia misterelor Creștinismului. Creștinismul îți confruntă egoismul, păcătoșenia, în timp ce religia ezoterică te lasă cum ești, chiar te face mai pervers. vezi A. Crowley, Gelu Voican Voiculescu, liderul Templierilor de la Iași, care se lăuda că-și sodomiza amanta, după ce aceasta îl părăsise. Robert Sodomit Negoiță are o lojă masonică la RIN Hotel Otopeni, care adună crema sodomiților ilfoveni. Senatorul PSD Walter Marian, Satu Mare, ( ca și Vanghelie) spunea despre Ponta că este homosexual. Prin sodomie intrăm în comuniune cu Satan, liderul spiritual și ideologic al stângii. Senatorul PSD Antonie Iorgovan, părintele Constituției, spunea despre cei din gașca din jurul lui Năstase ca au 3 lucruri în comun: homosexualitatea, masoneria și infracționalitatea. În doar 6 luni a murit de un cancer galopant. A fost iradiart de ruși. Acum 2 luni, Adrian Sodomit Năstase a condus o delegație la Moscova, militând pentru apropierea de Rusia...

12 mai 2021 7:52

Fute, fute, fute repede un sobolan negationist! Acum!

12 mai 2021 7:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.