Președintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat, marți, că a discutat cu comisarul european pentru economie Paolo Gentiloni despre cum „putem salva” PNRR.


„Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Național de Redresare și Reziliență. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înțeles importanța dialogului cu Partidul Social Democrat”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, guvernanții din România nu respectă regulile de bază cerute de CE.

„La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor și-au trimis planurile naționale Comisiei Europene, PNL și USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE. Guvernanții încă n-au înțeles că acești bani sunt pentru dezvoltarea României și nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Comisarul Gentiloni a reiterat sprijinului Comisiei Europene privind necesitatea unui dialog aprofundat cu toate forțele politice, cu sindicatele, patronatele și societatea civilă pe tema PNRR, a mai precizat Marcel Ciolacu.


Comentarii

ABCD Johanis cunoscut si sub porecla de "geaca rosie", nu sare de koor in sus - cum face cand i-a scos pe rezistaci pe strazi, sa cada Guvernul PSD ? Si ce-a realizat "geaca rosie" fara PSD - respingere rusinoasa PNRR, orase in paragina sub Primarii USR/PLUS, ucidere Arthur urs din patrimoniu, taieri de salarii si pensii, fraude la spitalele de Stat pe care incearca sa le privatizeze pe sest cu derbedeii USR/PLUS, nimic, absolut nimic bun pt Romania nu comite "guvernul meu" cu Johanis.

12 mai 2021 6:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.