Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a discutat marţi cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie, despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, el afirmând că, ''la cât de rău arată acum lucrurile'', premierul Florin Cîţu ''se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles''.

'Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înţeles importanţa dialogului cu Partidul Social Democrat. La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîţu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor şi-au trimis planurile naţionale Comisiei Europene, PNL şi USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE'', a scris Ciolacu pe Facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

ABCD Johanis cunoscut si sub porecla de "geaca rosie", nu sare de koor in sus - cum face cand i-a scos pe rezistaci pe strazi, sa cada Guvernul PSD ? Si ce-a realizat "geaca rosie" fara PSD - respingere rusinoasa PNRR, orase in paragina sub Primarii USR/PLUS, ucidere Arthur urs din patrimoniu, taieri de salarii si pensii, fraude la spitalele de Stat pe care incearca sa le privatizeze pe shest cu derbedeii USR/PLUS, nimic, absolut nimic bun pt Romania nu comite "guvernul meu" cu Johanis. Ba nu, ceva au realizat USR/PLUS/PNL - tone de gunoaie revarsate din Germania peste Romania, atentat la viata romanilor.

12 mai 2021 7:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.