Comisia de Tăiat Hârtii de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) simplifică MySmis, a anunţat marţi, pe Facebook, ministrul de resort, Cristian Ghinea.

"Comisia de Tăiat Hârtii de la MIPE simplifică MySmis. Am cerut simplificare şi demarăm în forţă. Am ambiţia ca domeniul fondurilor europene să devină model de bună practică pe mai multe zone, debirocratizarea fiind una dintre ele. În urma propunerilor de eficientizare a procesului de depunere a proiectelor pe fonduri europene primite la minister, am stabilit priorităţile pentru prima etapă din procesul de simplificare a MySMIS", a scris Cristian Ghinea.

Priorităţile de simplificare sunt: afişarea de statistici publice pentru fiecare apel, astfel încât oricine va putea vedea în orice moment câte proiecte au fost depuse pentru apelul respectiv şi câte schiţe de proiecte sunt în lucru; eliminarea completării în MySMIS a informaţiilor din CV - CV-urile vor fi încărcate în aplicaţie o singură dată, într-un format PDF standardizat, însoţit de documente justificative privind studiile şi experienţa expertului, raportat la poziţia vizată în proiect.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.