Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat marți că în urma verificărilor s-a stabilit că prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a avut autorizație de vânătoare și permis de port-armă, din acest punct de vedere legea fiind respectată.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că au fost finalizate rapoartele întocmite de Garda de Mediu, Agenția de Protecția Mediului și Garda Forestiere, în cazul uciderii ursului Arthur. Acesta spune că documentele au fost trimise la procuratură și la DNA.

„Ursul a fost recoltat la 22 de zile distanță de la emiterea acordului de derogare. Timp de trei săptămâni s-a făcut monitorizare și conform documentelor din dosar seară de seară s-a urmărit modul în care ursul intră în gospădării sau vine aproape de localitate. (...) Recoltarea s-a făcut pe 13 martie. Recoltarea s-a făcut de către un cetățean străin, cu numele Emanuel... Prințul, cum se spune. Documentele depuse de către această persoană cu cetățenie austriacă au fost verificate de Garda Forestieră, a avut autorizație de vânătoare, a avut permis de port-armă și din punctul acesta de vedere legea a fost respectată”, a declarat Tanczos Barna.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ovi Cati euroi ai incasat excrocule?

12 mai 2021 7:24

Pardaillan Bai Tanczos Barna, bai jigodie! In Romania nu-s vanatori mancamiai pula tu si unchiul tau!

11 mai 2021 21:19

Lute si nu vorbea nici .......ungureste !!Motivari tipice lor !!!

11 mai 2021 17:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.